Obsidiaan helder edelsteen hanger (synth)
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Obsidiaan helder edelsteen hanger (synth)

Ontdek de mysterieuze allure van de heldere Obsidiaan edelsteen hanger, een steen die bekend staat om zijn diepe glans en betoverende uitstraling.

€ 1,95 Inclusief belasting

€ 1,61 Exclusief belasting

Omschrijving

Edelsteen hanger Obsidiaan helder (synthetisch) kopen

Ontdek de mysterieuze allure van de heldere Obsidiaan edelsteen hanger, een steen die bekend staat om zijn diepe glans en betoverende uitstraling.

Hoewel synthetisch, behoudt deze Obsidiaan hanger de kenmerkende eigenschappen van natuurlijke Obsidiaan. Het is een steen van bescherming en spirituele groei. De steen heeft een kalmerend en beschermende werking en helpt je om verdrongen en weggestopte emotie naar boven te halen en daar de daardoor psychische blokkades op te heffen. Blauwe obsidiaan werkt als een spiegel die je ook de mindere leuke kanten van jezelf laat zien. Hij maakt je bewust en stimuleert verandering. Het dragen van deze hanger kan je helpen negatieve energieën af te weren en je te bevrijden van emotionele blokkades.

Elke hanger is zorgvuldig vervaardigd met aandacht voor detail, waardoor je een hoogwaardig en duurzaam sieraad ontvangt. De heldere kleur en glans van de synthetische Obsidiaan geven de hanger een eigentijdse en stijlvolle uitstraling.

Of je nu op zoek bent naar een krachtig beschermingssymbool, een opvallend sieraad of gewoon een uniek accessoire, de heldere Obsidiaan edelsteen hanger is een perfecte keuze. Draag het met trots en laat de krachtige energie van Obsidiaan je begeleiden op je levenspad.

Bestel vandaag nog je heldere Obsidiaan edelsteen hanger en ervaar de betovering en bescherming die deze edelsteen te bieden heeft. Laat het een symbool zijn van kracht, moed en innerlijke transformatie terwijl je jezelf omhult in zijn mystieke energie.

Disclaimer

Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij uw arts!

Chakra

Basischakra(1e) en Keelchakra(5e)

Sterrenbeeld 

Boogschutter 

Verzorging

Obsidiaan kan op alle manieren gereinigd en opgeladen worden.

Datasheet
8718561004628
230 Items
8718561004628
Je bent misschien ook geïnteresseerd in
chat Commentaar (0)