Obsidiaan sneeuwvlok edelsteen hanger
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Obsidiaan sneeuwvlok edelsteen hanger

Ontdek de betoverende schoonheid van de Obsidiaan Sneeuwvlok edelsteen hanger. Deze unieke hanger is gemaakt van Obsidiaan met prachtige witte sneeuwvlokpatronen, die een vleugje elegantie en mysterie toevoegen aan je sieradencollectie.

€ 1,94 Inclusief belasting

€ 1,60 Exclusief belasting

Omschrijving

Edelsteen hanger Obsidiaan sneeuwvlok kopen

Ontdek de betoverende schoonheid van de Obsidiaan Sneeuwvlok edelsteen hanger. Deze unieke hanger is gemaakt van Obsidiaan met prachtige witte sneeuwvlokpatronen, die een vleugje elegantie en mysterie toevoegen aan je sieradencollectie.

Obsidiaan Sneeuwvlok is een natuurlijke vulkanische glassteen met een diepzwarte kleur en sneeuwvlokken van witte veldspaat die door de steen verspreid zijn. Elke hanger is een kunstwerk op zich, met zijn eigen unieke patroon van sneeuwvlokken, waardoor geen twee hangers exact hetzelfde zijn.

Naast zijn esthetische aantrekkingskracht staat Obsidiaan Sneeuwvlok ook bekend om zijn spirituele eigenschappen. Het wordt beschouwd als een beschermende steen die negatieve energie kan absorberen en spirituele groei kan bevorderen. Het kan helpen bij het loslaten van negatieve gedachten en emoties, waardoor je innerlijke rust en balans kunt ervaren. Het is een zacht werkende steen die je innerlijke rust en vrede bezorgt. Hij zal je stimuleren om eens spontaan in actie te komen en alle negatieve gedachten over jezelf los te laten. Sneeuwvlok obsidiaan helpt je om herinneringen uit vorige levens of weggestopte gebeurtenissen uit je huidige leven naar boven te halen zodat deze (h)erkent en op kunt lossen.

Elke Obsidiaan Sneeuwvlok edelsteen hanger is met zorg geselecteerd en met de hand vervaardigd, waardoor je verzekerd bent van een kwalitatief hoogwaardig sieraad. De contrastrijke sneeuwvlokpatronen in de diepzwarte obsidiaan creëren een opvallend visueel effect en maken van deze hanger een prachtige blikvanger.

Of je nu op zoek bent naar een spiritueel symbool, een stijlvol accessoire of een betekenisvol cadeau, de Obsidiaan Sneeuwvlok edelsteen hanger is een perfecte keuze. Draag het met trots en laat de energie van deze bijzondere steen je begeleiden op je spirituele reis.

Bestel vandaag nog je Obsidiaan Sneeuwvlok edelsteen hanger en geniet van de intrigerende schoonheid en spirituele kracht die deze steen met zich meebrengt. Laat het een symbool zijn van bescherming, balans en innerlijke groei terwijl je jezelf omringt met zijn mysterieuze charme.

Disclaimer

Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij uw arts!

Chakra

Basischakra (1e) en derde oogchakra (6e)

Sterrenbeeld 

Schorpioen en Steenbok

Verzorging

Sneeuwvlok obsidiaan kan op alle manieren gereinigd en opgeladen worden.

Datasheet
8718561004659
111 Items
8718561004659
Je bent misschien ook geïnteresseerd in