Obsidiaan sneeuwvlok splitarmband + kaart
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Obsidiaan sneeuwvlok splitarmband + kaart

Obsidiaan sneeuwvlok splitarmbandje met displaykaartje, splitstenen van ca. 5 tot 10 mm.

€ 3,90 Inclusief belasting

€ 3,22 Exclusief belasting

Omschrijving

Obsidiaan sneeuwvlok splitarmband + kaart kopen

Obsidiaan sneeuwvlok splitarmband, splitstenen van ca. 5 tot 10 mm.

De werking van Sneeuwvlok obsidiaan

Sneeuwvlok Obsidiaan, is een zachtaardige Obsidiaan soort. Op een vriendelijke manier laat dit Kristal je afscheid nemen van de slachtofferrol. Deze edelsteen brengt je innerlijke rust en vrede. Negatieve gedachten over jezelf kun je los laten en je zult sneller een spontane actie ondernemen. Obsidiaan Sneeuwvlok helpt vergeten herinneringen boven te halen en kan soms zelfs helpen bij het ophalen van situaties en herinneringen uit vorige levens zodat je deze in je huidige leven kunt oplossen. 

Disclaimer

Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij uw arts!

Bestel direct online

Past deze Obsidiaan sneeuwvlok splitarmband perfect bij jouw outfit of heb jij behoefte aan innerlijke rust en vrede die de Sneeuwvlok Obsidiaan halfedelsteen te bieden heeft? Bestel de armband direct online en ervaar zelf hoe de kracht van de steen jou extra steun biedt. 

Chakra

Basischakra (1e) en derde oogchakra (6e)

Sterrenbeeld 

Schorpioen en Steenbok

Verzorging

Sneeuwvlok obsidiaan kan op alle manieren gereinigd en opgeladen worden.

Datasheet
8718226691408
17 Items
8718226691408
Je bent misschien ook geïnteresseerd in