Obsidiaan zwart edelsteen hanger
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Obsidiaan zwart edelsteen hanger

Ontdek de tijdloze schoonheid van de Obsidiaan Zwart edelsteen hanger. Deze prachtige hanger is gemaakt van natuurlijke zwarte obsidiaan, een krachtige steen die bekend staat om zijn diepe kleur en spirituele eigenschappen.

€ 1,94 Inclusief belasting

€ 1,60 Exclusief belasting

Omschrijving

Edelsteen hanger Obsidiaan zwart kopen

Ontdek de tijdloze schoonheid van de Obsidiaan Zwart edelsteen hanger. Deze prachtige hanger is gemaakt van natuurlijke zwarte obsidiaan, een krachtige steen die bekend staat om zijn diepe kleur en spirituele eigenschappen.

Obsidiaan Zwart is een vulkanisch gesteente dat ontstaat wanneer lava snel afkoelt. Het resultaat is een glanzende zwarte steen met een glad oppervlak en een intrigerende diepte. Elke hanger is uniek, met subtiele variaties in textuur en patroon, waardoor je een exclusief sieraad hebt.

De obsidiaansteen staat bekend om zijn beschermende eigenschappen en wordt vaak gebruikt om negatieve energie af te weren. Hij kan zeer sterk negatieve energieën uit jezelf en je omgeving verwijderen. De edelsteen reinigt het auraveld van disharmonie, negatieve aanhechtingen en gevoelens zoals wrok en woede, angst en hebzucht. Het wordt ook geassocieerd met aarding en balans, en kan helpen bij het loslaten van stress en angst. Het dragen van de Obsidiaan Zwart edelsteen hanger kan je helpen om in contact te komen met je innerlijke kracht en een gevoel van rust en stabiliteit te ervaren.

Elke Obsidiaan Zwart edelsteen hanger is zorgvuldig geselecteerd en met de hand vervaardigd, waardoor je een kwaliteitsstuk ontvangt. De diepe zwarte kleur en gladde textuur van de obsidiaansteen geven de hanger een tijdloze elegantie en veelzijdigheid, waardoor het een perfecte aanvulling is op elke outfit.

Of je nu op zoek bent naar een betekenisvol sieraad, een stukje bescherming of gewoon een stijlvol accessoire, de Obsidiaan Zwart edelsteen hanger is een uitstekende keuze. Draag het met trots en laat de krachtige energie van de obsidiaan je begeleiden op je levenspad.

Bestel vandaag nog je Obsidiaan Zwart edelsteen hanger en geniet van de tijdloze schoonheid en spirituele kracht die deze steen met zich meebrengt. Laat het een symbool zijn van bescherming, balans en persoonlijke groei terwijl je jouw eigen stijl en spiritualiteit uitdrukt.

Disclaimer

Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij uw arts!

Chakra

Basischakra(1e)

Sterrenbeeld 

Steenbok (22 december - 20 januari) en Schorpioen (24 oktober - 22 november)

Verzorging

Obsidiaan kan op alle manieren gereinigd en opgeladen worden.

Datasheet
8718561004611
214 Items
8718561004611
Je bent misschien ook geïnteresseerd in