Obsidiaan zwart edelsteenhart 45 mm
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Obsidiaan zwart edelsteen hart 45 mm

Laat je betoveren door de diepe mysteries van ons Obsidiaan Zwarte Edelsteen Hart van 45 mm! Met zijn intense, diepzwarte kleur en het hartvormige ontwerp brengt dit edelsteen hart niet alleen een vleugje elegantie in je leven, maar ook de beschermende kracht van zwarte obsidiaan.

€ 12,89 Inclusief belasting

€ 10,65 Exclusief belasting

Omschrijving

Obsidiaan zwart edelsteen hart 45 mm kopen

Laat je betoveren door de diepe mysteries van ons Obsidiaan Zwarte Edelsteen Hart van 45 mm! Met zijn intense, diepzwarte kleur en het hartvormige ontwerp brengt dit edelsteen hart niet alleen een vleugje elegantie in je leven, maar ook de beschermende kracht van zwarte obsidiaan.

Dit zorgvuldig geselecteerde en vakkundig geslepen Obsidiaan Hart straalt niet alleen fysieke schoonheid uit, maar ook spirituele kracht. Zwarte obsidiaan staat bekend om zijn vermogen om negatieve energie te absorberen en te transformeren, en het dragen of plaatsen van dit edelsteen hart in je leefruimte kan helpen bij het creëren van een sfeer van diepe bescherming en zuivering.

Plaats het Obsidiaan Zwarte Edelsteen Hart van 45 mm op een centrale plek in je leefruimte om een aura van mysterie en bescherming te creëren. Draag het bij je om de krachtige vibraties van zwarte obsidiaan altijd bij je te hebben.

Bestel vandaag nog jouw Obsidiaan Zwarte Edelsteen Hart en omarm de beschermende energie van dit prachtige kristal. Voeg een vleugje diepgang toe aan je spirituele reis en geniet van de positieve vibes!

Let op: Elk Obsidiaan Zwarte Edelsteen Hart is uniek en kan variëren in patronen en tinten in vergelijking met de getoonde afbeelding.

De Werking van Zwarte Obsidiaan:

Zwarte obsidiaan, ook wel bekend als vulkanisch glas, is een krachtige edelsteen die wordt geassocieerd met bescherming en zuivering. Het staat bekend om zijn vermogen om negatieve energie te absorberen en te transformeren, waardoor het een uitstekende metgezel is voor energetische reiniging.

Dit edelsteen hart, zorgvuldig geslepen uit zwarte obsidiaan, straalt een diepgaande en aardende energie uit. Het kan helpen bij het loslaten van spanningen, angsten en negatieve emoties, waardoor je een gevoel van bevrijding en helderheid kunt ervaren.

Zwarte obsidiaan wordt ook vaak gebruikt om spirituele groei te bevorderen en de intuïtie te versterken. Het opent de deur naar diepere zelfreflectie en helpt bij het verkennen van verborgen aspecten van het zelf.

Of je nu een edelstenenliefhebber bent of gewoon op zoek bent naar een krachtige bondgenoot voor bescherming, het Obsidiaan Zwarte Edelsteen Hart van 45 mm biedt een unieke combinatie van schoonheid en kracht. Ontdek de diepe mysteries van zwarte obsidiaan en laat deze beschermende energie je begeleiden op je levenspad.

Disclaimer:

Het is en blijft belangrijk om, indien nodig, altijd medische hulp te zoeken. Hoewel we op deze site essentiële informatie delen die de gezondheid ten goede zou kunnen komen, is deze niet bedoeld als vervanging van professioneel medisch advies. Bij gezondheidsproblemen wordt aangeraden om altijd contact op te nemen met een gekwalificeerde arts!

Product informatie

Afmetingen4,5 cm
Gewicht0,060 kg
MateriaalObsidiaan
KleurZwart
ChakraBasischakra (1e)
SterrenbeeldSchorpioen en Steenbok
VerzorgingObsidiaan kan op alle manieren gereinigd en opgeladen worden.

Meer informatie voor het reinigen en opladen van edelstenen en mineralen vind je op onze blog Edelstenen en Mineralen reinigen en opladen

Datasheet
8718561014542
185 Items
8718561014542
Je bent misschien ook geïnteresseerd in