Onyx powerbead armband + kaart
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Onyx powerbead armband + kaart

Onyx powerbead edelstenen armband met een displaykaartje. De armband is 18 cm lang en geregen op elastiek met 8 mm kralen.

Op het kaartje staan een korte werking en een disclaimer vermeld.

€ 9,75 Inclusief belasting

€ 8,06 Exclusief belasting

Omschrijving

Onyx powerbead armband + kaart kopen

Onyx powerbead edelstenen armband met een displaykaartje. De armband is 18 cm lang en geregen op elastiek met 8 mm kralen.

Op het kaartje staan een korte werking en een disclaimer vermeld.

De werking van Onyx

Onyx is een diepzwarte steen met vaak een witte laag of rand. Onyx werkt op veel chakra's en heeft de kracht om de balans tussen Yin en Yang te herstellen. Het is een steen die graag bij draagt aan jouw spirituele groei en kan helpen met trauma's uit het verleden, en zelfs uit een vorig leven. Karma en onverklaarbare lasten worden minder met Onyx in de buurt. Onyx zet negativiteit om in positiviteit en kan je helpen je doelen te verwezenlijken. Onyx is een goede steen voor mensen die makkelijk beïnvloedbaar zijn, de steen helpt met het bewaken van grenzen. Ook verhoogt de steen je concentratievermogen en zorgt hij ervoor dat je helder na kan denken en maakt je zelfbewust. Fysiek zorgt de steen voor een betere huid en sterker haar en nagels. Kleine wondjes, ontstekingen en infecties kunnen met Onyx worden vermindert. De wanden van maag, nieren en blaas worden versterkt en zo kan de werking van deze organen verbeteren. Ook de zintuigen, en met name het gehoor kan een positief effect ondervinden van Onyx. 

Disclaimer

Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij uw arts!

Bestel direct online

Past deze Onyx powerbead armband perfect bij jouw outfit of heb jij behoefte aan concentratievermogen en spirituele groei die de Onyx halfedelsteen te bieden heeft? Bestel de armband direct online en ervaar zelf hoe de kracht van de steen jou extra steun biedt. 

Chakra

Basischakra (1e) en zonnevlechtchakra (3e)

Sterrenbeeld 

Steenbok (22 december - 20 januari)

Verzorging

Onyx kan op alle manieren gereinigd en opgeladen worden.

Datasheet
8718561000538
22 Items
8718561000538
Je bent misschien ook geïnteresseerd in
Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...