Onyx splitarmband + kaart
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Onyx splitarmband + kaart

Onyx splitarmbandje met displaykaartje.

€ 3,90 Inclusief belasting

€ 3,22 Exclusief belasting

Omschrijving

Onyx splitarmband + kaart kopen

Onyx splitarmbandje met displaykaartje, splitstenen van ca. 5 tot 10 mm.

De werking van Onyx 

Onyx helpt je om je focus en aandacht te houden bij waar je mee bezig bent. Hij schenkt je wilskracht en maakt je standvastig. Onyx stimuleert zelfverwezenlijking en het analytisch denken, de logica. Hij helpt je om een nuchtere en realistische blik te werpen op problematiek. Onyx heeft een positieve werking op het immuunsysteem en draagt bij aan het afvoeren van afvalstoffen. Goed voor het gebit, de botten, voeten en benen. Onyx werkt goed tegen stress en zorgt ervoor dat je niet afgeleid wordt van je doelen of dat je je door anderen te laten beïnvloeden. Tevens heeft Onyx een heilzame werking bij problemen aan het gehoor, botbreuken en zenuwpijnen.

Disclaimer

Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts!

Bestel direct online

Past deze Onyx splitarmband perfect bij jouw outfit of heb jij behoefte aan concentratievermogen en spirituele groei die de Onyx halfedelsteen te bieden heeft? Bestel de armband direct online en ervaar zelf hoe de kracht van de steen jou extra steun biedt. 

Chakra

Basischakra (1e) en zonnevlechtchakra (3e)

Sterrenbeeld 

Steenbok (22 december - 20 januari)

Verzorging

Onyx kan op alle manieren gereinigd en opgeladen worden.

Datasheet
8718226691538
27 Items
8718226691538
Je bent misschien ook geïnteresseerd in