Zilveren oorbellen - Edelstenen en Mineralen

Oorbellen

Bij De Goudsbloem hebben we een variërende collectie met zilveren oorbellen. Allemaal met edelstenen. We hebben altijd een bescheiden voorraad met zilver. Elke oorbel met edelsteen is een uniek exemplaar en altijd handgemaakt.

De juiste oorbellen uitkiezen
Hier zijn natuurlijk geen vaste regels voor het uitkiezen van een set oorbellen. Je kunt het cadeau krijgen of het wordt je aangeraden. Of je hebt een bepaald probleem waar je een genezende steen bij wilt vinden. Maar je kunt ook intuïtief een edelsteen/mineraal uitzoeken. Soms word je gewoon aangetrokken door een mineraal. Het is dan net of de steen jou heeft uitgezocht. Meer weten hoe je oorbellen met zilver kunt uitkiezen? Klik hier!

Zilveren Oorbellen met edelsteen
De zilveren oorbellen met edelsteen worden gemaakt van de beste kwaliteit 925 zilver. De combinaties van zilver en edelsteen worden met een fijne balans ingekocht. Geen onnodige dikke plakken edelsteen bijvoorbeeld, waardoor een sieraad onnodig duur wordt. Onze oorbellen worden zo licht mogelijk gehouden en perfect afgewerkt. Bij De Goudsbloem vind je goeie kwaliteit sieraden tegen een betaalbare prijs.

Disclaimer:

Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is en hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, toch is zij niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij uw arts!

Prehniet oorbellen in zilver rond groot
De half-edelsteen Prehniet in prachtige zilveren oorbellen. Het zilver is 925 sterling en ze zijn handgemaakt! De oorbellen zijn ca. 20 mm lang, gemeten zonder haakje. Let op! De kleur kan iets afijken van de foto.
€ 61,00
Topaas blauw oorstekers rond zilver facet klein
Elegante ronde oorstekers van blauwe Topaas. De stenen zijn facet geslepen en gezet in 925 sterling zilver. Deze Topaas sieraden zijn handgemaakt in India. De Topaas stenen zijn ca. 6 mm breed.
€ 45,50
Oorstekers zilver Peridoot rond
Peridoot oorstekers, gezet in 925 sterling zilver, gemaakt in India. Deze Peridoot oorstekers zijn ca. 6 mm in doorsnede.
€ 31,00
Labradoriet oorbellen ovaal in zilver klein
Prachtige Labradoriet edelsteen oorbellen, handgemaakt van de beste kwaliteit Labradoriet, gezet in 925 sterling zilver. Gemaakt in India. De Labradoriet steentjes zijn ca. 8x6 mm.
€ 31,60
Labradoriet oorbellen markies in zilver
Prachtige Labradoriet edelsteen oorbellen, handgemaakt van de beste kwaliteit Labradoriet, gezet in 925 sterling zilver. Gemaakt in India. De markies geslepen Labradoriet steentjes zijn ca. 10x6 mm.
€ 31,60
Labradoriet oorbellen rond in zilver
Laatste items in voorraad
Prachtige Labradoriet oorbellen, handgemaakt van de beste kwaliteit Labradoriet, gezet in 925 sterling zilver. Gemaakt in India. De ronde Labradoriet steentjes zijn ca. 11 mm.
€ 38,50
Lapis Lazuli zilveren oorbellen ovaal
Laatste items in voorraad
Lapis Lazuli oorbellen, gezet in 925 sterling zilver, gemaakt in India. De oorbellen zijn ca. 20 mm lang (gemeten zonder haakje).
€ 48,40
Turkoois oorstekers zilver ovaal
Turkoois oorstekers in zilveren zetting, deze edelstenen zijn ovaal geslepen en gezet in 925 sterling zilver, handgemaakt. De steen is ca. 4x6 mm.
€ 31,50
Maansteen regenboog oorbellen rond in zilver
Laatste items in voorraad
Handgemaakte oorbellen van de beste kwaliteit Maansteen regenboog, gezet in 925 sterling zilver. Deze oorhangers zijn gemaakt in India.
€ 38,50
Maansteen regenboog oorbellen ovaal in zilver
Handgemaakte oorbellen van de beste kwaliteit Maansteen regenboog, gezet in 925 sterling zilver. Deze oorhangers zijn gemaakt in India. De Maansteen regenboog steentjes zijn ca. 10x7 mm.
€ 38,50