Zilveren oorbellen - Edelstenen en Mineralen

Oorbellen

Bij De Goudsbloem hebben we een variërende collectie met zilveren oorbellen. Allemaal met edelstenen. We hebben altijd een bescheiden voorraad met zilver. Elke oorbel met edelsteen is een uniek exemplaar en altijd handgemaakt.

De juiste oorbellen uitkiezen
Hier zijn natuurlijk geen vaste regels voor het uitkiezen van een set oorbellen. Je kunt het cadeau krijgen of het wordt je aangeraden. Of je hebt een bepaald probleem waar je een genezende steen bij wilt vinden. Maar je kunt ook intuïtief een edelsteen/mineraal uitzoeken. Soms word je gewoon aangetrokken door een mineraal. Het is dan net of de steen jou heeft uitgezocht. Meer weten hoe je oorbellen met zilver kunt uitkiezen? Klik hier!

Zilveren Oorbellen met edelsteen
De zilveren oorbellen met edelsteen worden gemaakt van de beste kwaliteit 925 zilver. De combinaties van zilver en edelsteen worden met een fijne balans ingekocht. Geen onnodige dikke plakken edelsteen bijvoorbeeld, waardoor een sieraad onnodig duur wordt. Onze oorbellen worden zo licht mogelijk gehouden en perfect afgewerkt. Bij De Goudsbloem vind je goeie kwaliteit sieraden tegen een betaalbare prijs.

Disclaimer:

Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is en hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, toch is zij niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij uw arts!

Amethist oorstekers rond zilver
Ronde Amethist oorstekers van 925 sterling zilver. De Amethist oorstekers hebben een doorsnede van ca. 7 mm.
€ 31,50
Prehniet oorbellen in zilver druppel
Laatste items in voorraad
De half-edelsteen Prehniet in prachtige zilveren oorbellen. Het zilver is 925 sterling en ze zijn handgemaakt! De oorbellen zijn ca. 2 cm lang, gemeten zonder haakje. Let op! De kleur kan iets afijken van de foto.
€ 48,40
Labradoriet oorbellen ovaal in zilver klein
Prachtige Labradoriet edelsteen oorbellen, handgemaakt van de beste kwaliteit Labradoriet, gezet in 925 sterling zilver. Gemaakt in India. De Labradoriet steentjes zijn ca. 8x6 mm.
€ 31,60
Labradoriet oorbellen markies in zilver
Prachtige Labradoriet edelsteen oorbellen, handgemaakt van de beste kwaliteit Labradoriet, gezet in 925 sterling zilver. Gemaakt in India. De markies geslepen Labradoriet steentjes zijn ca. 10x6 mm.
€ 31,60