Oorhangers - Edelstenen en Mineralen

Oorhangers

Edelsteen Oorhangers Kopen

Edelsteen Oorhangers met echte edelstenen. Deze bevatten één of meerdere soorten stenen.
Tijgeroog oorbellen Star&Moon bol
Mooie goudkleurige oorbellen, met hangers in de vorm van een ster en maan en Tijgeroog bol. De oorbellen zijn 5,5 cm lang en wegen 6,31 gram.
€ 9,50
Chakra Star&Moon oorbellen
Oorbellen met edelstenen in Chakra kleuren onder een ster en een maan van goudkleurig koper. De oorbellen zijn nikkelvrij.
€ 9,50
Bergkristal ruw Star&Moon oorbellen
Oorbellen met de edelsteen Bergkristal onder een ster en een maan van goudkleurig koper. De oorbellen zijn nikkelvrij.
€ 9,50
Amethist ruw Star&Moon oorbellen
Oorbellen met de edelsteen Amethist onder een ster en een maan van goudkleurig koper. De oorbellen zijn nikkelvrij.
€ 9,50
Goldfluss (synth) Merkabah sieraden set
Hanger en oorbellen in merkabah vorm met daarin een edelsteen balletje van Goldfluss. De Goldfluss sieraden zijn ca. 2,5 cm lang, het balletje is ca. 1 cm, in doosje verpakt. Totaal gewicht ca. 45 gram.
€ 21,50
Merkabah oorbellen Tijgeroog
Oorhangers met een Tijgeroog bolletje in een zilverkleurig merkabah kooitje. Het bolletje van de edelsteen Tijgeroog is ca. 1 cm in doorsnee en de kooihanger heeft een hoogte van 2.5 cm.
€ 12,50
Merkabah oorbellen Roze kwarts
Laatste items in voorraad
De Merkabah oorbellen Roze kwarts kopen Oorhangers met een Roze kwarts bolletje in een zilverkleurig merkabah kooitje. Het bolletje van de edelsteen Roze kwarts is ca. 1 cm in doorsnee en de kooihanger heeft een hoogte van 2.5 cm.
€ 12,50
Opaliet (synth) oorbellen merkabah
Oorhangers met een Opaliet (synth) bolletje in een zilverkleurig merkabah kooitje. Het bolletje van de edelsteen Opaliet (synth) is ca. 1 cm in doorsnee en de kooihanger heeft een hoogte van 2.5 cm.
€ 12,50
Howliet blauw (gekleurd) oorbellen merkabah
Oorhangers met een Howliet blauw bolletje in een zilverkleurig merkabah kooitje. Het bolletje van de edelsteen Howliet is ca. 1 cm in doorsnee en de kooihanger heeft een hoogte van 2.5 cm.
€ 12,50
Jaspis rood oorbellen merkabah
Laatste items in voorraad
Oorhangers met een Jaspis rood bolletje in een zilverkleurig merkabah kooitje. Het bolletje van de edelsteen Jaspis rood is ca. 1 cm in doorsnee en de kooihanger heeft een hoogte van 2.5 cm.
€ 12,50
Goldfluss (synth) oorbellen merkabah
Oorhangers met een Goldfluss bolletje in een zilverkleurig merkabah kooitje. Het bolletje van de edelsteen Goldfluss groen is ca. 1 cm in doorsnee en de kooihanger heeft een hoogte van 2.5 cm.
€ 12,50
Bergkristal oorbellen merkabah
Laatste items in voorraad
Oorhangers met een Bergkristal bolletje in een zilverkleurig merkabah kooitje. Het bolletje van de edelsteen Bergkristal groen is ca. 1 cm in doorsnee en de kooihanger heeft een hoogte van 2.5 cm.
€ 12,50
Carneool oorbellen merkabah
Oorhangers met een Carneool bolletje in een zilverkleurig merkabah kooitje. Het bolletje van de edelsteen Carneool groen is ca. 1 cm in doorsnee en de kooihanger heeft een hoogte van 2.5 cm.
€ 12,50
Aventurijn groen oorbellen merkabah
Oorhangers met een Aventurijn groen bolletje in een zilverkleurig merkabah kooitje. Het bolletje van de edelsteen Aventurijn groen is ca. 1 cm in doorsnee en de kooihanger heeft een hoogte van 2.5 cm.
€ 12,50