Oorhangers - Edelstenen en Mineralen

Oorhangers

Edelsteen Oorhangers Kopen

Edelsteen Oorhangers met echte edelstenen. Deze bevatten één of meerdere soorten stenen.
Chakra Star&Moon oorbellen
Oorbellen met edelstenen in Chakra kleuren onder een ster en een maan van goudkleurig koper. De oorbellen zijn nikkelvrij.
€ 9,50
Bergkristal ruw Star&Moon oorbellen
Oorbellen met de edelsteen Bergkristal onder een ster en een maan van goudkleurig koper. De oorbellen zijn nikkelvrij.
€ 9,50
Merkabah oorbellen Roze kwarts
Laatste items in voorraad
De Merkabah oorbellen Roze kwarts kopen Oorhangers met een Roze kwarts bolletje in een zilverkleurig merkabah kooitje. Het bolletje van de edelsteen Roze kwarts is ca. 1 cm in doorsnee en de kooihanger heeft een hoogte van 2.5 cm.
€ 12,50
Opaliet (synth) oorbellen merkabah
Oorhangers met een Opaliet (synth) bolletje in een zilverkleurig merkabah kooitje. Het bolletje van de edelsteen Opaliet (synth) is ca. 1 cm in doorsnee en de kooihanger heeft een hoogte van 2.5 cm.
€ 13,50
Howliet blauw (gekleurd) oorbellen merkabah
Oorhangers met een Howliet blauw bolletje in een zilverkleurig merkabah kooitje. Het bolletje van de edelsteen Howliet is ca. 1 cm in doorsnee en de kooihanger heeft een hoogte van 2.5 cm.
€ 11,16
Jaspis rood oorbellen merkabah
Oorhangers met een Jaspis rood bolletje in een zilverkleurig merkabah kooitje. Het bolletje van de edelsteen Jaspis rood is ca. 1 cm in doorsnee en de kooihanger heeft een hoogte van 2.5 cm.
€ 12,50
Goldfluss (synth) oorbellen merkabah
Oorhangers met een Goldfluss bolletje in een zilverkleurig merkabah kooitje. Het bolletje van de edelsteen Goldfluss groen is ca. 1 cm in doorsnee en de kooihanger heeft een hoogte van 2.5 cm.
€ 12,50
Bergkristal oorbellen merkabah
Oorhangers met een Bergkristal bolletje in een zilverkleurig merkabah kooitje. Het bolletje van de edelsteen Bergkristal groen is ca. 1 cm in doorsnee en de kooihanger heeft een hoogte van 2.5 cm.
€ 12,50
Carneool oorbellen merkabah
Oorhangers met een Carneool bolletje in een zilverkleurig merkabah kooitje. Het bolletje van de edelsteen Carneool groen is ca. 1 cm in doorsnee en de kooihanger heeft een hoogte van 2.5 cm.
€ 12,50
Aventurijn groen oorbellen merkabah
Oorhangers met een Aventurijn groen bolletje in een zilverkleurig merkabah kooitje. Het bolletje van de edelsteen Aventurijn groen is ca. 1 cm in doorsnee en de kooihanger heeft een hoogte van 2.5 cm.
€ 12,50
Amethist oorbellen merkabah
Laatste items in voorraad
Oorhangers met een Amethist bolletje in een zilverkleurig merkabah kooitje. Het bolletje van de edelsteen Amethist is ca. 1 cm in doorsnee en de kooihanger heeft een hoogte van 2,5 cm.
€ 12,50
Sodaliet edelsteen oorbellen in doosje
Sodaliet edelsteen oorbellen, verpakt in een leuk doosje, de materialen zijn nikkelvrij, ze zijn ca. 35 mm lang (gemeten zonder haakje)
€ 9,90
Feng shui ster oorbellen
Stervorm oorbellen van Feng shui kristal. De oorbellen zijn 3,7 cm lang, gemeten zonder haakje. Er zijn ook bijpassende hangers!
€ 22,73
Feng shui maan oorbellen
Laatste items in voorraad
Maanvorm oorbellen van Feng shui kristal. De oorbellen
€ 22,73