Opaal Andes splitarmband + kaart
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Opaal Andes splitarmband + kaart

Opaal Andes splitarmbandje met displaykaartje, splitstenen van ca. 5 tot 10 mm.

€ 7,30 Inclusief belasting

€ 6,03 Exclusief belasting

Omschrijving

Opaal Andes splitarmband + kaart kopen

Opaal Andes splitarmbandje met displaykaartje, splitstenen van ca. 5 tot 10 mm.

De werking van Opaal Andes

Opaal Andes is net als andere Opaal soorten prachtig om te zien. En net als de andere Opaal soorten werkt Andes Opaal zuiverend en beschermend. Andes Opaal brengt je optimisme en vrolijkheid, en kan ervoor zorgen dat je gelukkiger door het leven gaat. Ook kun je spontaner, enthousiaster en creatiever worden van Opaal Andes. De steen zorgt voor liefde, passie en loyaliteit in je leven en maakt dat jij de mooie dingen in het leven (weer) kan waarderen. Opaal Andes versterkt het zelfhelende vermogen en stimuleert hartelijkheid. Met Opaal zul je minder last hebben van geremdheid of verlegenheid, en zul jij je hartelijk en open voelen. Fysiek werkt Andes Opaal goed op het geheugen, en kan de steen helpen bij de ziekte van Parkinson. Ook bij koorts, infecties en problemen met de bijnieren kan Andes Opaal hulp bieden.

Disclaimer

Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts!

Bestel direct online

Past deze Splitarmband Opaal Andes perfect bij jouw outfit of heb jij behoefte aan enthousiasme en creativiteit die de Opaal Andes halfedelsteen te bieden heeft? Bestel de armband direct online en ervaar zelf hoe de kracht van de steen jou extra steun biedt. 

Chakra

Alle chakra's

Sterrenbeeld 

Kreeft, Schorpioen, Boogschutter en Vissen

Verzorging

Andes opaal beter niet te veel reinigen met water.

Datasheet
8718226691743
21 Items
8718226691743
Je bent misschien ook geïnteresseerd in
chat Commentaar (0)