Opaal Australië splitarmband
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Opaal Australië splitarmband

Splitarmband Opaal uit Australië, splitstenen van ca. 5 tot 10 mm.

€ 7,80 Inclusief belasting

€ 6,45 Exclusief belasting

Omschrijving

Opaal Australië splitarmband kopen

Splitarmband Opaal uit Australië , splitstenen van ca. 5 tot 10 mm.

De werking van opaal uit Australië

Opaal Australië is uitermate geschikt wanneer je door een moeilijke tijd gaat. Opaal Australië brengt balans in je emoties en zorgt ervoor dat je niet in een opwelling beslissingen maakt. Australisch Opaal maakt de aura weer helder, biedt duidelijkheid en kan jou helpen vooruit te gaan. Australisch Opaal brengt jouw diepste verlangens aan het ligt, zodat jij kan handelen naar deze dromen. Opaal zorgt ervoor dat je emoties kunt doorzien en deze begrijpt. Dit kristal herstelt gaten in de aura en kan helpen bij het doorbreken van patronen. Emotionele schommelingen nemen af en met Opaal zal een gevoel van tevredenheid overheersen. Opaal bevordert zelfvertrouwen en maakt je losser en vrolijker. 

Disclaimer

Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts!

Bestel direct online

Past deze Splitarmband Opaal uit Australië perfect bij jouw outfit of heb jij behoefte aan zelfvertrouwen en vrolijkheid die de Opaal uit Australië halfedelsteen te bieden heeft? Bestel de armband direct online en ervaar zelf hoe de kracht van de steen jou extra steun biedt. 

Chakra

Alle chakra's

Sterrenbeeld 

Kreeft, Schorpioen, Boogschutter en Vissen

Verzorging

Opal Australië niet te veel reinigen met water.

Datasheet
8718561022127
6 Items
8718561022127
Je bent misschien ook geïnteresseerd in
chat Commentaar (0)