Opaliet donut 30 mm (synth)
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Opaliet donut 30 mm (synth)

Onyx donut van 30 mm


Opaliet is een synthetische steen.

€ 7,93 Inclusief belasting

€ 6,55 Exclusief belasting

Omschrijving

Onyx donut van 30 mm

Opaliet is een synthetische steen.

Opaliet is een van de meest populaire edelstenen van het moment en is een typische nieuwetijdssteen. Opaliet is een synthetische steen en onstaat door het verhitten van Opaal. De steen is populair bij HSP-ers en kinderen. Opaliet staat bekend als een echte healer en bevordert het zelfhelend vermogen van het lichaam. De steen geeft je een gevoel van zelfvertrouwen, geborgenheid, veiligheid en harmonie. Opaliet helpt je daarnaast bij het verbeteren van je communicatie, verlicht depressie en kan je helpen bij slaapstoornissen.

 

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij uw arts!

Datasheet
8718226695024
129 Items
8718226695024
Edelsteen
Opaliet
Gewicht
0
02
Kleur
Wit
Omschrijving
Opaliet donut van 30 mm
Werking
Opaliet bevordert het zelfgenezende vermogen en werkt zuiverend. De steen heeft een positieve werking op het geheugen en de longen. Opaliet zorgt dat je op een heldere manier de dingen kunt benaderen
verlicht en werkt opbeurend. De steen maakt de spieren
Je bent misschien ook geïnteresseerd in