Massageproducten - Edelstenen en Mineralen

Overig

In deze categorie vind je de volgende producten

  • Hotstones
  • Headache relief crystals
  • Handstenen
  • Massagestick
  • Massagestaven
  • Massagestenen
  • Duimstenen
  • Vierkante handstenen
  • Massagerollers

Disclaimer:

Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is en hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, toch is zij niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij uw arts!

Labradoriet A rond handsteen / oplegsteen
Handsteen / oplegsteen van de steen Labradoriet, ca. 3-5 cm in formaat. Let op! De steen kan afwijken van de foto. Vindplaats Madagaskar.
€ 24,98
Sodaliet perfecte massagestick
Sodaliet massagestick, de vorm is perfect gemaakt zodat je je duimen in de rondingen kunt leggen. (Let op, de stick zelf kan imperfecties bevatten, zoals elke steen.)
€ 25,60
Lavasteen geursteen / scrubsteen
Lavasteen scrubsteen, deze kan gebruikt worden voor een lichte peeling van de huid. Tevens is Lavasteen heel geschikt als geursteen voor etherische oliën vanwege de poreuze structuur van de steen.
€ 4,50
Aanbieding!
Sensus Magnus - Magic Finger
De originele Sensus Magnus Magic Finger is een massage-tool waarmee je ook optimaal kunt genieten van een rustgevende, precieze energiemassage zonder hulp. Hij bevat een Onyx ei van bijna 3 cm.
€ 14,95
Roze kwarts XL perfecte massagestick
Roze kwarts XL massagestick, de vorm is perfect gemaakt zodat je je duimen in de rondingen kunt leggen. Deze stick is 15,5 cm lang, en oplopend van 2 tot 3 cm breed. (Let op, de stick zelf kan imperfecties bevatten, zoals elke steen.)
€ 40,50
Obsidiaan zwart perfecte massage stick
Obsidiaan massagestick, de vorm is perfect gemaakt zodat je je duimen in de rondingen kunt leggen. (Let op, de stick zelf kan imperfecties bevatten, zoals elke steen.)
€ 25,62
Jade perfecte massagestick
Jade massagestick, de vorm is perfect gemaakt zodat je je duimen in de rondingen kunt leggen. (Let op, de stick zelf kan imperfecties bevatten, zoals elke steen.)
€ 21,17
Roze kwarts perfecte massagestick
Roze kwarts massagestick, de vorm is perfect gemaakt zodat je je duimen in de rondingen kunt leggen. (Let op, de stick zelf kan imperfecties bevatten, zoals elke steen.)
€ 25,60
Seleniet massagestaaf dun
Massagestaaf van Seleniet met 2 ronde uiteinden. Ca. 15 cm lang en 1,5 tot 2 cm dik.
€ 10,37