Massageproducten - Edelstenen en Mineralen

Overig

In deze categorie vind je de volgende producten

  • Hotstones
  • Headache relief crystals
  • Handstenen
  • Massagestick
  • Massagestaven
  • Massagestenen
  • Duimstenen
  • Vierkante handstenen
  • Massagerollers

Disclaimer:

Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is en hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, toch is zij niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij uw arts!

Handsteen Calciet mangano
Edelsteen handsteen van Mangano Calciet van ca. 40 tot 60 mm en ca. 90 gram. Deze Mangano Calciet komt uit Afghanistan.
€ 14,95
Handsteen Stonehenge steen (Preseli)
Handsteen van de bijzondere Stonehenge steen (Preseli-steen), deze is ca. 5 tot 6 cm en ca. 110-120 gram per stuk. Vindplaats van deze Stonehenge steen is Wales Engeland.
€ 9,95
Handsteen Serpentijn
Handsteen van de edelsteen Serpentijn van ca. 4 tot 6 cm lengte. Let op! Ieder stuk is uniek en kan daarom afwijken van de foto.
€ 9,95
Jade wit (kwarts) gezicht massage roller
Massageroller van de half-edelsteen witte Jade (kwarts) voor het gezicht. De massageroller is ca. 14 x 5,5 cm en is verpakt in een leuke opbergdoos. Gewicht ca. 160 gram totaal met doos.
€ 26,95
Obsidiaan zwart gezicht massage roller
Massageroller van de half-edelsteen zwarte Obsidiaan voor het gezicht. De massageroller is ca. 14 x 5,5 cm en is verpakt in een leuke opbergdoos. Gewicht ca. 160 gram totaal met doos.
€ 26,95
Rozenkwarts gezicht massage roller
Massageroller van de half-edelsteen Rozenkwarts voor het gezicht. De massageroller is ca. 14 x 5,5 cm en is verpakt in een leuke opbergdoos. Gewicht ca. 160 gram totaal met doos.
€ 28,95
Sodaliet gezicht massageroller
Massageroller van de half-edelsteen Sodaliet voor het gezicht. De massageroller is ca. 14 x 5,5 cm en is verpakt in een leuke opbergdoos. Gewicht ca. 160 gram totaal met doos.
€ 26,95
Nefriet Jade gezicht massage roller
Massageroller van de half-edelsteen Nefriet (Jade) voor het gezicht. De massageroller is ca. 14 x 5,5 cm en is verpakt in een leuke opbergdoos. Gewicht ca. 160 gram totaal met doos.
€ 26,95
Jade donker handsteen
Donkere Jade handsteen, formaat: ca. 6-7 cm, vindplaats Afghanistan.
€ 14,95
Labradoriet A rond handsteen / oplegsteen
Handsteen / oplegsteen van de steen Labradoriet, ca. 3-5 cm in formaat. Let op! De steen kan afwijken van de foto. Vindplaats Madagaskar.
€ 16,95
Sodaliet perfecte massagestick
Sodaliet massagestick, de vorm is perfect gemaakt zodat je je duimen in de rondingen kunt leggen. (Let op, de stick zelf kan imperfecties bevatten, zoals elke steen.)
€ 25,60
Lavasteen geursteen / scrubsteen
Lavasteen scrubsteen, deze kan gebruikt worden voor een lichte peeling van de huid. Tevens is Lavasteen heel geschikt als geursteen voor etherische oliën vanwege de poreuze structuur van de steen.
€ 4,50
Aanbieding!
Sensus Magnus - Magic Finger
De originele Sensus Magnus Magic Finger is een massage-tool waarmee je ook optimaal kunt genieten van een rustgevende, precieze energiemassage zonder hulp. Hij bevat een Onyx ei van bijna 3 cm.
€ 14,95
Roze kwarts XL perfecte massagestick
Roze kwarts XL massagestick, de vorm is perfect gemaakt zodat je je duimen in de rondingen kunt leggen. Deze stick is 15,5 cm lang, en oplopend van 2 tot 3 cm breed. (Let op, de stick zelf kan imperfecties bevatten, zoals elke steen.)
€ 40,50
Obsidiaan zwart perfecte massage stick
Obsidiaan massagestick, de vorm is perfect gemaakt zodat je je duimen in de rondingen kunt leggen. (Let op, de stick zelf kan imperfecties bevatten, zoals elke steen.)
€ 25,62