Overige

Subcategorieën

Bronzen beelden
Wie wil nou niet zo mooi bronzen beeld hebben? Nou, dat zijn er maar weinig hoor. We hebben een aardig betaalbare collectie aan bronzen beelden. Alle exemplaren zijn uniek en vaak is er maar 1 van of maximaal 3 afhankelijk van het gieten. Kwaliteit laat zich hierin ook betalen. Veel bronzen beelden zijn na het gieten verder afgewerkt en het afwerken is natuurlijk kostbaar, want soms is een kunstenaar hier meer dan 1 maand mee bezig.
Fossielen

Het stenen tijdperk is nooit gestopt omdat de stenen op waren. Vaak begon de belangstelling voor versteende resten van organismen uit de oertijd door blootgelegde ammonieten of belemnieten uit Jura of krijtafzettingen. In de prehistorie werden deze fossielen door mensen verzameld als amuletten en werden ze gebruikt voor geneeskrachtige doeleinden. Fossielen hebben een grote aantrekkingskracht op mensen en dat zal zeker altijd blijven. Ruben Robijn is altijd op zoek naar nieuwe fossielen. U zult begrijpen dat elke fossiel uniek is en er slechts 1 van bestaat. We verkopen de fossielen in drie hoofdgroepen:

- Ammonieten
- Versteend hout
- Overige fossielen

Fluisteringen van Liefde, kaarten
De orakelkaarten ‘Fluisteringen van liefde’ zijn ontworpen om je te helpen ontdekken hoe je meer liefde in je leven kunt brengen. Of je nu een partner hebt of zoekt, we hebben er allemaal baat bij om te leren meer liefdevol te zijn.
€ 24,95
Orgonite Schedel Alien Amethist
Laatste items in voorraad
Deze orgon skull heeft mijn hart veroverd, zij straalt liefde uit en is een trouwe vriendin in de huidige heftige tijd. Zij heeft een beschermende en zuiverende werking. Ze bevordert zelfinzicht en helpt je eerlijk te zijn naar jezelf over gedrag dat schadelijk kan zijn en niet in dienst is van je hogere zelf. Zij is er klaar voor met jou te samen te werken en de diepte in te gaan! Formaat 5 x 4,5 mm, gewicht 90 gram.
€ 69,95
Aanbieding!
Orgonite beschermschijf set nr.4
Laatste items in voorraad
Set van 3 Beschermschijven wit, met Merkabah teken, Toermalijn, Seleniet, aluminium en tensor ring, diameter 5 cm dikte 1 cm gewicht 33 gram per stuk.
€ 35,90
-5%
Bergkristal ema egg B
Bergkristal ema egg in B-kwaliteit, afmeting ca. 3-5 cm. 1 zijde is gepolijst, de rest is half ruw.
€ 4,09
€ 4,30
-5%
Bergkristal ema egg
Bergkristal ema egg, afmeting ca. 3-4 cm. 1 zijde is gepolijst, de rest is half ruw.
€ 5,23
€ 5,50
Aanbieding!
Orgonite beschermschijf set nr.3
Laatste items in voorraad
Beschermschijf met Merkabah teken, toermalijn en seleniet, dia 5 cm dikte 1 cm gewicht 29 gram. Seleniet is een hele spirituele steen en werkt beschermend en inzichtgevend. Het is een goede steen om bij je te dragen als je spiritueel bezig bent. Het bevordert contact met engelen en gidsen en vergemakkelijkt meditatie, telepathie, divinatie (waarzeggerij) en mediamieke gaven. Toermalijn werkt aardend, beschermend en reinigend. Het is een zeer geschikte steen om te gebruiken als bescherming tegen allerlei vormen van negatieve energie en straling. De steen doet dit op verschillende manieren: het werkt als een soort van schild, helpt negatieve energie afvoeren en zet negatieve energie om in positieve energie. Hierdoor worden de aura energiebanen gereinigd en in balans gebracht.
€ 35,90
Aanbieding!
Orgonite handoplaadschijf met Rozenblaadje
Laatste items in voorraad
Deze handschijf bevat een tensor coil, betakwarts en aluminiumoxide, gewicht 205 gram, afmetingen 10 x 2 cm.
€ 32,95
Aanbieding!
Orgonite traveler schedel Kyaniet
Laatste items in voorraad
Orgonite schedel met Kyaniet, 3 cm x 5 cm (traveler). Formaat 3x5 cm, gewicht 38 gram.
€ 34,95
Aanbieding!
Orgonite traveler schedel Seleniet
Laatste items in voorraad
Orgonite traveler schedel met Seleniet. Formaat 3 x 5 cm, gewicht 42 gram.
€ 34,95
Aanbieding!
Orgonite draak Roze kwarts en Bergkristal
Laatste items in voorraad
Orgonite draak met Bergkristal, Rozenkwarts, Seleniet en Aluminiumoxide. Formaat ca. 20 cm lang, gewicht ca. 735 gram.
€ 119,50
Boek: De Tarot Handleiding
Dé Tarot Handleiding – Het enige boek wat je nodig hebt om Tarot onder de knie te krijgen. Tarotkaarten leren leggen?
€ 19,99
Orthoceras sculptuur nr.5
Laatste items in voorraad
Orthoceras fossiel pilaar van 20 x 7 x 6 cm en 1110 gram. Orthoceras is een fossiel van een soort pijlstaartinktvis. Vindplaats Marokko.
€ 77,65
Orthoceras sculptuur nr.2
Laatste items in voorraad
Orthoceras fossiel pilaar van 21 x 8 x 5 cm en 1220 gram. Orthoceras is een fossiel van een soort pijlstaartinktvis. Vindplaats Marokko
€ 85,70
Amethist Ibiza love ketting
Amethist ketting met zilverkleurige tussenkraaltjes. Deze Amethist ketting is 45 cm lang en te verlengen naar 48 cm d.m.v. het verlengkettinkje. De kralen zijn 4 mm doorsnede.
€ 13,90
Rozenkwarts Ibiza love ketting
Roze kwarts ketting met zilverkleurige tussenkraaltjes. Deze Roze kwarts ketting is 45 cm lang en te verlengen naar 48 cm d.m.v. het verlengkettinkje. De kralen zijn 4 mm doorsnede.
€ 13,90
Bergkristal Ibiza love ketting
Bergkristal ketting met zilverkleurige tussenkraaltjes. Deze Bergkristal ketting is 45 cm lang en te verlengen naar 48 cm d.m.v. het verlengkettinkje. De kralen zijn 4 mm doorsnede.
€ 13,90
Chakra healing wand Rozenkwarts XL
XL Chakra healing wand van de edelsteen Roze kwarts. Bevat een Bergkristal bol en punt en alle 7 chakrakleuren. Deze 7 chakrakleuren zijn gezet in een verzilverde zetting. Het formaat is ca. 21 cm lang en 2,5 cm dik.
€ 72,50
Boek: Seksuele geheimen van de vrouw
Seksuele geheimen van de vrouw, door Rachel Carlton Abrams en Mantak Chia, 240 pagina's. Moderne taoïstische liefdestechnieken.
€ 14,99
Rozenkwarts therapiestaaf nr.7
Laatste items in voorraad
Roze kwarts edelsteen therapie wand van 18,5 cm lang en 1,5 cm dik, gewicht 80 gram.
€ 23,30
Rozenkwarts therapiestaaf nr.2
Laatste items in voorraad
Roze kwarts edelsteen therapie wand van 13,5 cm lang en 1 cm dik, gewicht 33 gram.
€ 12,70
Rozenkwarts therapiestaaf nr.5
Laatste items in voorraad
Roze kwarts edelsteen therapie wand van 15,5 cm lang en 1 cm dik, gewicht 55 gram.
€ 15,20
-5%
Amethist punt top gepolijst nr.7
Laatste items in voorraad
Edelsteen punt van Amethist, hij is 5,58 kilo en 25 x 16,5 x 12,5 cm. Enkel de punt is gepolijst, vindplaats van deze Amethist is Bolivia.
€ 662,15
€ 697,00