Overige armbanden - Edelstenen en Mineralen

Overige armbanden

Bij De Goudsbloem hebben wij een hele leuke serie diverse armbanden. Deze armbanden zijn compleet of deels van half-edelstenen en zijn erg modieus. Ze passen vrijwel rond elke pols. Er kan eindeloos gecombineerd worden met de diverse armbanden.

Spirituele Armbanden Kopen

De meeste van onze edelsteen armbanden zijn elastisch. De edelstenen zijn op een elastiek gestoken zodat ze passen aan ieders pols. Wij hebben ook messing armbanden met edelstenen en prachtige mala-armbanden. Deze kan je zowel gebruiken als mala of armband.

Unieke Tribal armbanden gemaakt uit Miao zilver met de voorspoedsymbolen, Om Mani Pad Me Hum, Flower en Lotus design.

De edelsteen armbanden hebben ieder hun eigen energie (trilling). Het zijn unieke spirituele sieraden. Je kan kiezen uit verschillende edelsteensoorten, diegene die het best past bij jou zit er zeker bij.

laat je intuïtie de vrije loop en kies vanuit je hart!

Amethist armband zilver ovaal
Zilveren armband met 8 ovaal geslepen Amethist stenen. De Amethist armband is gemaakt van 925 sterling zilver en is handgemaakt in India.
€ 145,00
Aanbieding!-15%
Armband hematiet/obsidiaan/ tijgeroog elastisch 3 stuks
Prijs per stuk : 4,02 € Elastische edelsteenarmband met kralen van 8 mm doorsnee.Dit is een natuurproduct, dus kleur, vorm en grootte kunnen licht variëren en afwijken van de getoonde afbeelding.
€ 12,06
€ 14,19
Palo Santo armband ovale kralen elastisch
Palo Santo elastische armband mer ovale kralen, gemaakt van duurzaam geoogste Palo Santo. Handgemaakt gemaakt, met oog voor het welzijn van de ambachtelijke werkers en de natuur.
€ 9,20
Aanbieding!-10%
Armband chakra hematiet elastisch 2 stuks
Prijs per stuk : 6,19 €Elastische armband van hematiet, met een steen voor elk van de zeven chakra's: granaat, carneool, gele aventurijn, groene aventurijn, turquoise, sodaliet, amethist.
€ 12,38
€ 13,75
Aanbieding!-13%
7 chakra armband elastisch 2 stuks
Prijs per stuk : 5,98 €Deze armband is gemaakt van de volgende 7 mineralen, in de kleuren van de 7 chakra's: amethist, sodaliet, turkoois (gestabiliseerd), groene aventurijn, gele aventurijn, carneool en granaat.
€ 11,96
€ 13,75
Aanbieding!-10%
Armband zwart lavasteen 3 stuks
Prijs per stuk : 4,05 €Deze mooie armband van zwart lavasteen geeft moed, vergroot je wilskracht en maakt volhardend.
€ 12,15
€ 13,50
Aanbieding!-10%
Armband rozenkwarts 3 stuks
Prijs per stuk : 4,05 €Rozenkwarts stimuleert zachtheid en liefde en bewerkstelligt positieve emotionele uitwisseling. Met de rozenkwarts leert u (weer) van uzelf en van anderen te houden.
€ 12,15
€ 13,50
Aanbieding!-10%
Armband 7 chakra's elastisch 2 stuks
Prijs per stuk : 6,19 €Deze armband is gemaakt van de volgende 7 mineralen, in de kleuren van de 7 chakra's: amethist, sodaliet, turkoois (gestabiliseerd), groene aventurijn, gele aventurijn, carneool en granaat.De kralen zijn gescheiden door metalen ringen met glazen kristalletjes.
€ 12,38
€ 13,75
Aanbieding!-10%
Mala armband sandelhout elastisch 2 stuks
Prijs per stuk : 6,30 €Mala/armband met 21 kralen van sandelhout.Geregen op een elastiek.Sandelhout heeft een natuurlijke zachte geur en is een uiterst zachte houtsoort. Het wordt vanouds beschouwd als een van de zuiverste substanties en wordt hoog aangeslagen om de verkoelende eigenschappen en het heeft ook medicinale krachten. Men zegt dat het rustig maakt en kan helpen bij de meditatie. Men gaat ervanuit dat het rustig door de vingers laten glijden van de ronde kralen tijdens het chanten een therapeutisch effect heeft, waardoor kalmte en positiviteit worden bevorderd.
€ 12,60
€ 14,00
Mala amazoniet elastisch met lotus
Mala met 108 amazoniet kralen.Geregen op een elastiek en kan dus ook eenvoudig als armband gedragen worden.Met brokaat tasje.Amazoniet is een krachtige beschermer tegen negatieve energie en elektromagnetische straling. Brengt balans tussen het denkvermogen en de intuïtieve wijsheid.
€ 12,99