Overige armbanden - Edelstenen en Mineralen

Overige armbanden

Bij De Goudsbloem hebben wij een hele leuke serie diverse armbanden. Deze armbanden zijn compleet of deels van half-edelstenen en zijn erg modieus. Ze passen vrijwel rond elke pols. Er kan eindeloos gecombineerd worden met de diverse armbanden.

Spirituele Armbanden Kopen

De meeste van onze edelsteen armbanden zijn elastisch. De edelstenen zijn op een elastiek gestoken zodat ze passen aan ieders pols. Wij hebben ook messing armbanden met edelstenen en prachtige mala-armbanden. Deze kan je zowel gebruiken als mala of armband.

Unieke Tribal armbanden gemaakt uit Miao zilver met de voorspoedsymbolen, Om Mani Pad Me Hum, Flower en Lotus design.

De edelsteen armbanden hebben ieder hun eigen energie (trilling). Het zijn unieke spirituele sieraden. Je kan kiezen uit verschillende edelsteensoorten, diegene die het best past bij jou zit er zeker bij.

laat je intuïtie de vrije loop en kies vanuit je hart!

Vrouwen power armband nugget - Love Gems
Een Vrouwen Power armband van ca. 18 cm lang met nuggetkralen van de edelstenen Aquamarijn / Beryl / Morganiet, geregen op elastiek.
€ 23,80
Armband shungiet elastisch
Shungiet is een zwarte steensoort van meer dan 2 miljard jaar oud, die op steenkool lijkt. Het bestaat uit een unieke natuurlijke structuur, tussen amorf (niet-kristallijn) steen en grafiet in. In het algemeen is shungiet een steensoort dat grotendeels bestaat uit kleine, verdeelde globuleuze koolstofdeeltjes (98%) in kristallijne toestand, en een bijzondere vorm van koolstof, die fullereen wordt genoemd. 
€ 14,25
Palo Santo armband rond en donut elastisch 2 stuks
Palo Santo elastische armband met ovale en donut kralen, gemaakt van duurzaam geoogste Palo Santo.Handgemaakt gemaakt, met oog voor het welzijn van de ambachtelijke werkers en de natuur.Ovale kralen: ±10x15 mmDonut kralen: ±8-10 mm
€ 12,20
Lapis Lazuli summer vibes armband
Subtiele armband van Lapis Lazuli, de steentjes zijn 2 mm facet geslepen en het slotje is van zilver. Deze Lapis Lazuli armband is 17 cm lang en te verlengen naar 20 cm.
€ 49,50
Armband amethist/ palo santo elastisch
Elastische armband met duurzaam geoogste Palo Santo kralen (± 8 mm) uit Peru, en natuurlijke niet-bijgekleurde amethist kralen.
€ 8,99
Shungit armband nugget
Laatste items in voorraad
Nugget armband Shungit met onregelmatige kralen van ca. 10 mm, ca. 18 cm lang en geregen op elastiek.
€ 65,00
Fantasy armband ovaal Kwarts
Fantasy armband ovaal in Kwarts, deze kan diverse kleuren hebben van wit, geel tot roze. Geregen op elastiek en ca. 18 cm lang.
€ 9,95
Palo Santo armband ronde kralen M elastisch
Palo Santo elastische armband met ronde kralen (± 8 mm), gemaakt van duurzaam geoogste Palo Santo. Handgemaakt gemaakt, met oog voor het welzijn van de ambachtelijke werkers en de natuur.
€ 9,20
Palo Santo armband + 4 huayruro kralen elastisch
Palo Santo elastische armband met huayruro zaden, gemaakt van duurzaam geoogste Palo Santo. Deze van nature kleurrijke zaden staan sinds het Inca tijdperk als brenger van geluk en welvaart. Handgemaakt gemaakt, met oog voor het welzijn van de ambachtelijke werkers en de natuur.
€ 9,20
Palo Santo armband rond en ovaal elastisch
Palo Santo elastische armband met ronde en ovale kralen, gemaakt van duurzaam geoogste Palo Santo. Handgemaakt gemaakt, met oog voor het welzijn van de ambachtelijke werkers en de natuur.
€ 9,20
Palo Santo armband ovale kralen elastisch
Palo Santo elastische armband mer ovale kralen, gemaakt van duurzaam geoogste Palo Santo. Handgemaakt gemaakt, met oog voor het welzijn van de ambachtelijke werkers en de natuur.
€ 9,20
Lavasteen armband met 7 edelstenen elastisch 2 stuks
Prijs per stuk : 5,20 €Elastische armband met lavasteen en 7 edelstenen: groene aventurijn, rode aventurijn, tijgeroog, rozenkwarts, bergkristal, amethist en apatiet.Diameter kralen: ± 4 mm.
€ 10,40
Unakiet leren armband gipsy-style
Leren armband gipsy-style van de half-edelsteen Unakiet, deze is op 20, 22 en 25 cm te dragen, dus voor mannen en vrouwen!
€ 19,95