Overige Edelsteen Hangers - Edelstenen en Mineralen

Overige hangers

Jaspis rood Merkabah kooihanger
Hanger in merkabah vorm met daarin een edelsteen balletje van Jaspis rood. De Jaspis rood hanger ca. 2,5 cm lang, het balletje is ca. 1 cm. Totaal gewicht ca. 3 gram. Let op! Wordt zonder ketting geleverd.
€ 5,80
Bergkristal Merkabah kooihanger
Hanger in merkabah vorm met daarin een edelsteen balletje van Bergkristal. De Bergkristal hanger ca. 2,5 cm lang, het balletje is ca. 1 cm. Totaal gewicht ca. 3 gram. Let op! Wordt zonder ketting geleverd.
€ 6,50
Goldfluss (synth) Merkabah kooihanger
Hanger in merkabah vorm met daarin een edelsteen balletje van Goldfluss (synth). De Goldfluss hanger ca. 2,5 cm lang, het balletje is ca. 1 cm. Totaal gewicht ca. 3 gram. Let op! Wordt zonder ketting geleverd.
€ 5,80
Aventurijn groen Merkabah kooihanger
Hanger in merkabah vorm met daarin een edelsteen balletje van Aventurijn groen. De Aventurijn hanger ca. 2,5 cm lang, het balletje is ca. 1 cm. Totaal gewicht ca. 3 gram. Let op! Wordt zonder ketting geleverd.
€ 6,50
Amethist Merkabah kooihanger
Hanger in merkabah vorm met daarin een edelsteen balletje van Amethist. De Amethist hanger ca. 2,5 cm lang, het balletje is ca. 1 cm. Totaal gewicht ca. 3 gram. Let op! Wordt zonder ketting geleverd.
€ 6,50
Carneool Merkabah kooihanger
Hanger in merkabah vorm met daarin een edelsteen balletje van Carneool. De Carneool hanger ca. 2,5 cm lang, het balletje is ca. 1 cm. Totaal gewicht ca. 3 gram. Let op! Wordt zonder ketting geleverd.
€ 5,80
Opaliet Merkabah kooihanger (synth)
Hanger in merkabah vorm met daarin een edelsteen balletje van blauw bijgekleurde Opaliet. De de Opaliet hanger ca. 2,5 cm lang, het balletje is ca. 1 cm. Totaal gewicht ca. 3 gram. Let op! Wordt zonder ketting geleverd.
€ 6,50
Donuthanger staaf voor 40 mm donuts
Staafvormige donuthanger, geschikt voor 40 mm donuts. Gemaakt met nikkelvrij materiaal. Wordt geleverd zonder donut. De houder is 20x6mm.
€ 3,10
Unicorn Aura hanger ruw (gecoat)
Ruwe hanger van de bewerkte steen Unicorn Aura. Dit is een Bergkristal waarover metalen zijn verneveld om de kleur te geven. Lengte ca. 3-4 cm.
€ 15,75
Chakra levensboom hanger 40 mm Chakra wire
Handgemaakte chakra hanger met een levensboom en kleine splitsteentjes. De gebruikte stenen zijn Amethist, Ioliet, Aquamarijn (gekleurd), Peridoot, Citrien, Carneool en Granaat. De hanger is 4 cm in doorsnede.
€ 9,95
Obsidiaan mahonie dubbeleinder hanger
Een half-edelsteen hanger van Mahonie Obsidiaan, een dubbeleinder met een zilverkleurige houder. De hanger is ca. 43 mm lang en 15 mm breed. Let op! Ieder stuk is uniek en kan daarom afwijken van de foto.
€ 5,25
Jaspis landschap dubbeleinder hanger
Een half-edelsteen hanger van Landschapsjaspis, een dubbeleinder met een zilverkleurige houder. De hanger is ca. 43 mm lang en 15 mm breed. Let op! Ieder stuk is uniek en kan daarom afwijken van de foto. 
€ 5,25
Unicorn Aura punthanger (gecoat)
Punthanger van de bewerkte steen Unicorn Aura. Dit is een Bergkristal waarover metalen zijn verneveld om de kleur te geven. Lengte ca. 3-4 cm.
€ 15,75
Aanbieding!-10%
Hanger toermalijn 925 zilver 3 stuks
Prijs per stuk : 7,88 €Toermalijn werkt reinigend en aardend en beschermt tegen allerlei vormen van negatieve energie en straling.
€ 23,63
€ 26,25
Roestvrij stalen hanger Wiel
Roestvrij stalen hanger Wiel, 28 mm doorsnede. Leuk om je kettingen of armbanden helemaal eigen te maken.
€ 3,50
Roestvrij stalen hanger Rad
Roestvrij stalen hanger Rad, 24 mm doorsnede. Leuk om je kettingen of armbanden helemaal eigen te maken.
€ 3,50
Ankh teken Bergkristal
Bergkristal ankh teken van 4 cm. Deze kan gedragen worden als sieraad.Laat je fascineren door de betekenisvolle combinatie van het Ankh teken en Bergkristal. Deze prachtige hanger belichaamt zowel spirituele symboliek als de zuivere energie van de Bergkristal, waardoor een krachtig en magisch sieraad ontstaat.
€ 6,95
Ankh teken Roze kwarts
Roze kwarts ankh teken van 4 cm. Deze kan gedragen worden als sieraad.
€ 5,95
Ankh teken Sodaliet
Sodaliet ankh teken van 4 cm, kan gedragen worden als sieraad.
€ 5,95
Ankh teken Amethist
Amethist ankh teken van 4 cm. Deze kan gedragen worden als sieraad.
€ 9,95
Rozenkwarts levensboom hanger 30 mm
Levensboom hanger van de edelsteen Roze kwarts in 30 mm doorsnede. Hij is gemaakt van nikkelvrij materiaal, de steentjes zijn op de hanger geplakt.
€ 6,75
Agaat bont levensboom hanger 30 mm
Levensboom hanger van de edelsteen Agaat in 30 mm doorsnede. Hij is gemaakt van nikkelvrij materiaal, de steentjes zijn op de hanger geplakt.
€ 6,75