Overige Edelsteenhangers - Edelstenen en Mineralen

Overige hangers

Jaspis rood Merkabah kooihanger
Hanger in merkabah vorm met daarin een edelsteen balletje van Jaspis rood. De Jaspis rood hanger ca. 2,5 cm lang, het balletje is ca. 1 cm. Totaal gewicht ca. 3 gram. Let op! Wordt zonder ketting geleverd.
€ 5,80
Tijgeroog Merkabah kooihanger
Hanger in merkabah vorm met daarin een edelsteen balletje van Tijgeroog. De Tijgeroog hanger ca. 2,5 cm lang, het balletje is ca. 1 cm. Totaal gewicht ca. 3 gram. Let op! Wordt zonder ketting geleverd.
€ 5,80
Bergkristal Merkabah kooihanger
Hanger in merkabah vorm met daarin een edelsteen balletje van Bergkristal. De Bergkristal hanger ca. 2,5 cm lang, het balletje is ca. 1 cm. Totaal gewicht ca. 3 gram. Let op! Wordt zonder ketting geleverd.
€ 5,80
Goldfluss (synth) Merkabah kooihanger
Hanger in merkabah vorm met daarin een edelsteen balletje van Goldfluss (synth). De Goldfluss hanger ca. 2,5 cm lang, het balletje is ca. 1 cm. Totaal gewicht ca. 3 gram. Let op! Wordt zonder ketting geleverd.
€ 5,80
Aventurijn groen Merkabah kooihanger
Hanger in merkabah vorm met daarin een edelsteen balletje van Aventurijn groen. De Aventurijn hanger ca. 2,5 cm lang, het balletje is ca. 1 cm. Totaal gewicht ca. 3 gram. Let op! Wordt zonder ketting geleverd.
€ 5,80
Amethist Merkabah kooihanger
Hanger in merkabah vorm met daarin een edelsteen balletje van Amethist. De Amethist hanger ca. 2,5 cm lang, het balletje is ca. 1 cm. Totaal gewicht ca. 3 gram. Let op! Wordt zonder ketting geleverd.
€ 5,80
Carneool Merkabah kooihanger
Hanger in merkabah vorm met daarin een edelsteen balletje van Carneool. De Carneool hanger ca. 2,5 cm lang, het balletje is ca. 1 cm. Totaal gewicht ca. 3 gram. Let op! Wordt zonder ketting geleverd.
€ 5,80
Opaliet Merkabah kooihanger (synth)
Hanger in merkabah vorm met daarin een edelsteen balletje van blauw bijgekleurde Opaliet. De de Opaliet hanger ca. 2,5 cm lang, het balletje is ca. 1 cm. Totaal gewicht ca. 3 gram. Let op! Wordt zonder ketting geleverd.
€ 5,80
Amethist hanger met bloem des levens goudkleur
De Levensbloem behoort tot de Heilige Geometrie, die gelooft dat al het leven deel uitmaakt van een goddelijk, geometrisch plan. Dit mystieke symbool is terug te vinden in bijna alle grote religies in de hele wereld. De bloem des levens is samengesteld uit verschillende concentrische, gelijke, elkaar overlappende cirkels.
€ 13,20
Donuthanger staaf voor 40 mm donuts
Staafvormige donuthanger, geschikt voor 40 mm donuts. Gemaakt met nikkelvrij materiaal. Wordt geleverd zonder donut. De houder is 20x6mm.
€ 3,10
Donuthanger staaf voor 30 mm donuts
Staafvormige donuthanger, geschikt voor 30 mm donuts. Gemaakt met nikkelvrij materiaal. Wordt geleverd zonder donut. De houder is 18x5 mm.
€ 3,10
Unicorn Aura hanger ruw (gecoat)
Ruwe hanger van de bewerkte steen Unicorn Aura. Dit is een Bergkristal waarover metalen zijn verneveld om de kleur te geven. Lengte ca. 3-4 cm.
€ 15,75
Chakra levensboom hanger 40 mm Chakra wire
Handgemaakte chakra hanger met een levensboom en kleine splitsteentjes. De gebruikte stenen zijn Amethist, Ioliet, Aquamarijn (gekleurd), Peridoot, Citrien, Carneool en Granaat. De hanger is 4 cm in doorsnede.
€ 9,95
Labradoriet punthanger
Edelsteen punthanger in 6 facetten geslepen van Labradoriet. Het kapje is verzilverd, ca. 45 mm lang.
€ 14,30
Unicorn Aura punthanger
Punthanger van de bewerkte steen Unicorn Aura. Dit is een Bergkristal waarover metalen zijn verneveld om de kleur te geven. Lengte ca. 3-4 cm.
€ 12,50
Malachiet-look dubbeleinder hanger
Een half-edelsteen hanger van namaak Malachiet, een dubbeleinder met een zilverkleurige houder. De hanger is 39 mm lang.
€ 5,25
Aanbieding!-10%
Hanger toermalijn 925 zilver 3 stuks
Prijs per stuk : 7,88 €Toermalijn werkt reinigend en aardend en beschermt tegen allerlei vormen van negatieve energie en straling.
€ 23,63
€ 26,25
Amethist levensboom hanger 56 mm
Levensboom hanger van de edelsteen Amethist in 56 mm doorsnede. Hij is gemaakt van nikkelvrij materiaal, de steentjes zijn op de hanger geplakt.
€ 8,45
Ankh teken Bergkristal
Bergkristal ankh teken van 4 cm. Deze kan gedragen worden als sieraad.
€ 6,95
Ankh teken Roze kwarts
Roze kwarts ankh teken van 4 cm. Deze kan gedragen worden als sieraad.
€ 5,95
Ankh teken Sodaliet
Sodaliet ankh teken van 4 cm, kan gedragen worden als sieraad.
€ 5,95
Ankh teken Amethist
Amethist ankh teken van 4 cm. Deze kan gedragen worden als sieraad.
€ 9,95
Aventurijn groen levensboom hanger 30 mm
Levensboom hanger van de edelsteen groene Aventurijn in 30 mm doorsnede. Hij is gemaakt van nikkelvrij materiaal, de steentjes zijn op de hanger geplakt.
€ 6,75