Therapeuten artikelen - Edelstenen en Mineralen

Overige therapeut artikelen

Seleniet oplaadsteen zeskant 9 cm
Laatste items in voorraad
Zeshoekige Seleniet oplaadsteen van ca. 9 x 10 x 1,5 cm. De vindplaats van de Seleniet is Marokko.
€ 14,50
Handsteen Seleniet 6-7 cm lotus
Seleniet edelsteen handsteen van 6 tot 7 cm in lengte. Deze Seleniet heeft een gravure van een lotus. De steen kan gebruikt worden bij meditatie of opladen van andere stenen.
€ 14,95
Seleniet oplaadsteen zeskant levensboom
Laatste items in voorraad
Zeshoekige oplaadsteen van ca. 7x7,5 cm van Seleniet met gravure van een levensboom (Yin Yang). Ideaal om kleine steentjes op te leggen om op te laden. Herkomst Marokko en ca. 100 gram.
€ 15,50
Seleniet oplaadsteen klein
Oplaadsteen van Seleniet in heel heldere kwaliteit. Ideaal om kleine steentjes op te leggen om op te laden, ca. 10 cm lang. Herkomst van deze Seleniet is Marokko.
€ 6,75
Seleniet oplaadsteen rond
Ronde oplaadsteen van de edelsteen Seleniet in heel heldere kwaliteit. Ideaal om kleine steentjes op te leggen om op te laden. Herkomst Marokko. Gewicht ca. 130 gram en ca. 7,5 cm breed.
€ 8,00
Aquamarijn meditatie oogkussen Yoga Gems
Meditatie oogkussen, gevuld met biologisch lijnzaad en Aquamarijn. Dit oogkussen is gemaakt van 100% ecologische zijde en katoen, heeft een perfecte pasvorm en helpt je te ontspannen. Het oogkussen is ca. 23 cm lang.
€ 24,50
Amethist meditatie oogkussen Yoga Gems
Meditatie oogkussen, gevuld met biologisch lijnzaad en Amethist. Dit oogkussen is gemaakt van 100% ecologische zijde en katoen, heeft een perfecte pasvorm en helpt je te ontspannen. Het oogkussen is ca. 23 cm lang.
€ 24,50
Bergkristal meditatie oogkussen Yoga Gems
Meditatie oogkussen, gevuld met biologisch lijnzaad en Bergkristal. Dit oogkussen is gemaakt van 100% ecologische zijde en katoen, heeft een perfecte pasvorm en helpt je te ontspannen. Het oogkussen is ca. 23 cm lang.
€ 24,50
Rozenkwarts meditatie oogkussen Yoga Gems
Meditatie oogkussen, gevuld met biologisch lijnzaad en Roze kwarts. Dit oogkussen is gemaakt van 100% ecologische zijde en katoen, heeft een perfecte pasvorm en helpt je te ontspannen. De zwaarte van het oogkussen in combinatie met edelsteedelstenen helpt om makkelijker en in een diepere meditatie te komen. Het oogkussen is ca. 23 cm lang.
€ 24,50
Lavasteen geursteen / scrubsteen
Lavasteen scrubsteen, deze kan gebruikt worden voor een lichte peeling van de huid. Tevens is Lavasteen heel geschikt als geursteen voor etherische oliën vanwege de poreuze structuur van de steen.
€ 4,50
Chakra levensbloem onderzetter / mat
Chakra edelsteen levensbloem matje, handgemaakt en 10x12 cm. Deze kan gebruikt worden bij lichaamsmassage, bij opladen van edelstenen en bij het maken van edelsteen water.
€ 85,00
Aventurijn groen levensbloem onderzetter / mat
Groene Aventurijn edelsteen levensbloem matje, handgemaakt en 10x12 cm. Deze kan gebruikt worden bij lichaamsmassage, bij opladen van edelstenen en bij het maken van edelsteen water.
€ 55,00
Onyx levensbloem onderzetter / mat
Onyx edelsteen levensbloem matje, handgemaakt en 10x12 cm. Deze kan gebruikt worden bij lichaamsmassage, bij opladen van edelstenen en bij het maken van edelsteen water.
€ 55,00