Partnerhart Roze Kwarts
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Partnerhart Roze kwarts in doosje

Partnerhart Roze kwarts, ideaal kadootje voor een geliefde. Wordt geleverd in een cadeauverpakking. Het hartje is 50 x 30 mm.

€ 21,35 Inclusief belasting

€ 17,64 Exclusief belasting

Omschrijving

Partnerhart Roze kwarts, ideaal kadootje voor een geliefde. Wordt geleverd in een cadeauverpakking. Het hartje is 50 x 30 mm.

Roze kwarts

Roze kwarts is een steen die staat voor liefde en harmonie. Het bevordert relaties tussen geliefden en vriendschap, maar ook naar jezelf toe. Je zintuiglijke waarneming wordt versterkt en je fantasie wordt gestimuleerd. Je zult meer mededogen, empathie en compassie ervaren. Roze kwarts heeft een kalmerende werking bij verdriet en brengt openheid, behulpzaamheid en romantiek.

De fysieke, emotionele en spirituele werking Roze kwarts

Klachten verminderen: 

Roze kwarts helpt tegen hartritmestoornis, borst / longkwalen, duizeligheid en ouderdomskwalen zoals alzheimer en Parkinson. Hij vermindert verdriet, angsten en trauma's door zijn kalmerende werking. 

 

Eigenschappen bevorderen: 

Roze kwarts bevordert je inlevingsvermogen, fijngevoeligheid en zelfacceptatie. De steen heeft een positieve werking op de geslachtsorganen en bevordert daarmee de vruchtbaarheid. Hij opent het hart en maakt je ontvankelijk voor liefde. Roze kwarts stimuleert de creativiteit en laat je schoonheid zien. 

Datasheet
8718561009227
24 Items
8718561009227
Edelsteen
Roze kwarts
Gewicht
0
25
Omschrijving
Partnerhart Roze kwarts
ideaal kadootje voor een geliefde. Wordt geleverd in een cadeauverpakking. Het hartje is 50 x 30 mm. Gewicht is ca. 70 gram.