Pendel facet + kaart Agaat grijs
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Pendel facet + kaart Agaat grijs

Agaat grijs facet pendel op een displaykaartje. De grijze Agaat pendel is ca. 4 cm lang. Inclusief pendeldiagram.

€ 9,95 Inclusief belasting

€ 8,22 Exclusief belasting

Omschrijving

De Agaat pendel op kaart kopen
Agaat grijs facet pendel op een displaykaartje. De grijze Agaat pendel is ca. 4 cm lang. Op het kaartje staat een disclaimer en een uitleg over hoe de pendel werkt. Op het displaykaartje staat ook een pendeldiagram. Met de pendel kun je antwoord krijgen op je vragen. De pendel werkt hetzelfde als een biotensor. 

De werking van Agaat grijs
Agaat is een beschermende en aardende steen die je innerlijke rust brengt. Het mineraal kan je in verbinding brengen met moeder aarde en stimuleert een gevoel van veiligheid en geborgenheid. Agaat grijs zet je aan tot zelfreflectie en kan ervoor zorgen dat je problemen, emoties en gedachten meer vanaf een afstand kunt bekijken. De steen helpt je om je aura schoon te maken en schoon te houden. Grijze Agaat vermindert twijfel en psychische spanningen. Het mineraal bevordert zelfvertrouwen, stabiliteit en spanningen. Agaat grijs heeft een positief effect op de geslachtsorganen, de ogen, de bloedvaten en de stofwisseling. De steen werkt heilzaam bij blaasontsteking. Al jaren is de Agaat beschermsteen voor moeder en kind tijdens de zwangerschap.

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts!

Bestel direct online
Past deze pendel perfect bij jou of heb jij behoefte aan de innerlijke rust en veiligheid die de grijze agaat te bieden heeft? Bestel de pendel direct online en ervaar zelf hoe de kracht van de steen jou extra steun biedt.

Datasheet
8718561082718
26 Items
8718561082718