Peridoot hartje zomer armband - Love Gems
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Peridoot hartje zomer armband - Love Gems

Mooie armband met geslepen Peridoot kralen. De Peridoot armband is verstelbaar door de knoop-schuifsluiting.

€ 9,75 Inclusief belasting

€ 8,06 Exclusief belasting

Verzenden
Gratis verzending voor bestellingen van € 50,- in België en € 75,- in Nederland.
Omschrijving

Het hartje zomer armband Peridoot kopen
Mooie sierlijke armband met geslepen Peridoot kralen. De armband is verstelbaar door de knoop-schuifsluiting. De Peridoot zomer armband bevat 4 stalen kralen. De Peridoot stenenrij is 5,5 cm lang.

De werking van de hart zomer armband Peridoot

Peridoot, ook wel Olivijn of Chrysoliet genoemd, is een meridiaansteen die je zal helpen om oude karma op te ruimen. Het mineraal reinigt zowel het lichaam als de geest en kan bijdragen aan een optimistische levensinstelling. Peridoot heeft een heilzame werking bij RSI klachten, staar, vermoeide ogen en vergeetachtigheid. De steen heeft een positieve werking op de nieren, de lever, de nieren, de longen, de ogen, de blaas en het hart. Peridoot kan je vriendschap en wijsheid brengen. De steen maakt je onafhankelijk en evenwichtiger.

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts!

Bestel direct online
Past deze Peridoot zomer armband perfect bij jouw sieradencollectie of heb jij behoefte aan de wijsheid en evenwichtigheid die de Peridoot te bieden heeft? Bestel de Peridoot hart armband direct online en ervaar zelf hoe de kracht van de steen jou extra steun biedt.

Datasheet
8718561078179
90 Items
8718561078179
Edelsteen
Peridoot
Gewicht
0
0015 kg
Kleur
Groen
Omschrijving
Mooie armband met geslepen Peridoot kralen. De Peridoot armband is verstelbaar door de knoop-schuifsluiting.