Pietersiet edelsteen hanger
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Pietersiet edelsteen hanger

Laat je betoveren door de fascinerende schoonheid van de Pietersiet edelsteen hanger. Deze prachtige hanger is gemaakt van hoogwaardige Pietersiet, een unieke steen die bekend staat om zijn levendige kleuren en natuurlijke patronen.

€ 7,27 Inclusief belasting

€ 6,01 Exclusief belasting

Omschrijving

Edelsteen hanger Pietersiet kopen

Laat je betoveren door de fascinerende schoonheid van de Pietersiet edelsteen hanger. Deze prachtige hanger is gemaakt van hoogwaardige Pietersiet, een unieke steen die bekend staat om zijn levendige kleuren en natuurlijke patronen.

Pietersiet wordt vaak geassocieerd met kracht, bescherming en spirituele groei. Het dragen van deze hanger kan je helpen om je bewustzijn te vergroten, je intuïtie te versterken en negatieve energieën af te weren. Het is een krachtige metgezel voor innerlijke transformatie en persoonlijke ontwikkeling. Hij helpt je om onverwerkte zaken uit het verleden (of uit vorige levens) los te laten en negatieve denkwijze, opgelegd door de ouders e.d., achter je te laten. Pietersiet helpt je om afstand te nemen van belemmerende gedachten en patronen waardoor je inzicht en duidelijkheid krijgt in je huidig leven. Pietersiet bevordert en versnelt het opnemen van informatie en helpt je om geconcentreerd te werk te gaan. 

Elke Pietersiet edelsteen hanger is zorgvuldig geselecteerd en met de hand vervaardigd, waardoor je een uniek en authentiek sieraad ontvangt. De levendige kleuren en unieke patronen van de steen maken elke hanger een kunstwerk op zich.

Of je nu op zoek bent naar een spiritueel sieraad, een bron van bescherming en kracht, of gewoon een prachtige toevoeging aan je sieradencollectie, de Pietersiet edelsteen hanger is een perfecte keuze. Draag het met trots en laat de positieve energie van Pietersiet je omringen.

Bestel vandaag nog je Pietersiet edelsteen hanger en ontdek de magie en kracht die deze steen met zich meebrengt. Laat het een symbool zijn van kracht, bescherming en spirituele groei terwijl je je innerlijke pad verkent en jezelf transformeert.

Disclaimer

Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts!

Chakra

Zonnevlechtchakra (3e) en derde oogchakra (6e)

Sterrenbeeld 

Maagd (24 augustus tot 23 september) en Waterman (21 januari tot 17 februari)

Verzorging

Pietersiet kan op alle manieren gereinigd en opgeladen worden.

Datasheet
8718561004857
185 Items
8718561004857
Je bent misschien ook geïnteresseerd in