Planet Pure reinigingsproducten

Planet Pure reinigingsproducten

Yogamat reiniger – vloerreiniger – vlekkenverwijderaar – badkamerreiniger – afwasmiddel


Bij Planet pure gebruikt men de natuur in plaats van chemicaliën. Alle Planet Pure-producten zijn plantaardig en bevatten ingrediënten van biologisch gecertificeerde grondstoffen en daarom 100% biologisch afbreekbaar – in minder dan 30 dagen.

Planet Pure Glas reinigingsspray Lavendel 2x500 ml
Biologische glasreiniger voor het streeploos reinigen van glas, spiegels, chroom en andere harde & gepolijste oppervlakken. De rustgevende geur van lavendel zorgt voor een aangenaam binnenklimaat.
€ 10,58
Planet Pure Vloerreiniger hout & natuurlijk 2x510 ml
Planet Pure biologische houtreiniger is ideaal voor het reinigen en beschermen van houten oppervlakken zoals vloeren, meubels, kasten, deuren, tafelbladen en meer. Zorgvuldig gemengd met de reinigingskracht van zuiver plantaardige saponinen en de rijkdom van biologische olijfolie. 
€ 12,74
Planet Pure Ecologische 23 vaatwastabletten classic 368 g
Deze vaatwastabletten zijn zorgvuldig samengesteld met plantaardige ingrediënten die hard zijn tegen vet, maar zacht voor de vaat en het milieu. Ze klaren de klus op hygiënische en ethische wijze.
€ 9,30
Planet Pure Ecologische vlekverwijderaar kleur & wit 450 g
Planet Pure's Ecologische vlekverwijderaar reinigt kleding op natuurlijke wijze tot in de vezels, wat resulteert in helderder wit, gestopt grijs worden en verwijdering van moeilijke vlekken zoals koffie en rode wijn. Het zorgt ook voor een hygiënische reiniging en verwijdert geurtjes.
€ 7,25
Planet Pure Vloeibare vlekverwijderaar Sinaasappel 2x100 ml
Organische vlekverwijderaar spray, verwijdert vlekken veroorzaakt door rode wijn, fruit, jam, vet, bloed, lijm en nog veel meer uit alle soorten textiel en oppervlakken. Geschikt voor autostoelen en gestoffeerde meubels.Neutraliseert onaangename geuren en laat een verkwikkende sinaasappel- en citroengeur achter.
€ 9,41
Planet Pure textiel deo spray 2x100 ml
Textielgeurverwijderaar. Zweet en andere nare geurtjes blijven vaak hangen op schoongemaakt wasgoed, vooral na het sporten - in het bijzonder bij de oksels en de intieme zones. In zulke gevallen elimineert de geurverwijderaar van Planet Pure de geuren.
€ 9,41
Planet Pure Wasverzachter Lavendel 1000 ml
Uitsluitend gemaakt van plantaardige grondstoffen, zonder gevaarlijke dampen van petrochemische oplosmiddelen. Deze natuurlijke wasverzachter laat uw textiel zacht aanvoelen en beschermt tegelijkertijd uw gezondheid en het milieu. Met biologische essentiële lavendelolie.
€ 7,45
Planet Pure Wasverzachter Alpine Freshness 1000 ml
Puur gemaakt van onbewerkte plantaardige materialen, vrij van gevaarlijke dampen van petrochemische oplosmiddelen. Deze natuurlijke wasverzachter laat je textiel zacht aanvoelen en beschermt tegelijkertijd je gezondheid en het milieu. Met biologische etherische lavendeloliën.
€ 7,45
Planet Pure Vloeibaar wasmiddel Zeepnoot 1500 ml
Plantaardig biologisch universeel wasmiddel met krachtige plantaardige saponine-extracten die uw kleding effectief en zacht wassen. Veganistisch en milieuvriendelijk.
€ 12,93