Power-box-2-Amethist-drusen-Healing
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Power box 2 Amethist drusen Healing ±800-1200 g

Amethist drusen (B-kwaliteit) zijn krachtige en beschermende mineralen. Amethist heeft een sterk helende, beschermende, zuiverende en ontspannende werking. Ook brengt de steen harmonie, innerlijke rust, een helder hoofd en inzicht in je gedrag en de keuzes die je maakt. Amethistkristallen hebben een spirituele kwaliteit en kunnen gebruikt worden om mensen te helpen in hogere bewustzijnsniveaus te komen.(*)

€ 61,62 Inclusief belasting

€ 50,93 Exclusief belasting

Omschrijving

Power box 2 Amethist drusen Healing ±800-1200 g kopen

Amethist drusen (B-kwaliteit) zijn krachtige en beschermende mineralen. Amethist heeft een sterk helende, beschermende, zuiverende en ontspannende werking. Ook brengt de steen harmonie, innerlijke rust, een helder hoofd en inzicht in je gedrag en de keuzes die je maakt. Amethistkristallen hebben een spirituele kwaliteit en kunnen gebruikt worden om mensen te helpen in hogere bewustzijnsniveaus te komen.(*)
Let op: Dit is een natuurproduct, dus kleur, vorm en afmeting kan varieëren en afwijken van de getoonde foto.

Verpakking: Kartonnen doos met flyer in het Engels, Nederlands, Duits, Frans, Italiaans en Spaans.
Land van herkomst: Brazilië.

Natuurlijk voorkomende ruwe minerale kristallen zijn geschenken van moeder aarde
Ze worden al eeuwenlang door mensen gewaardeerd als helende voorwerpen. Natuurlijke mineralen zijn ook krachtige Feng Shui Energy Boosts. Voor de niet-ingewijden: men gelooft dat kristallen (gefossiliseerde mineralen) verschillende helende eigenschappen hebben. Van het tot rust brengen van de geest tot het bestrijden van depressie, de lijst lijkt eindeloos te zijn. Ze werden ook gebruikt in oude vormen van geneeskunde en door priesters om de chakra's van het lichaam op één lijn te brengen. En nu is het gebruik van kristallen als een effectieve vorm van zelfzorg ongelooflijk populair aan het worden.

Het reinigen van mineralen
Wij adviseren om je mineralen één keer per maand te reinigen, plaats een bak met water met daarin de mineralen onder een druppelende kraan gedurende de nacht.

*De kenmerken van alle mineralen en edelstenen op onze website zijn niet wetenschappelijk bewezen; ze zijn gebaseerd op ervaringen van gebruikers en edelsteentherapeuten. De geschetste heilzame eigenschappen zijn op geen enkele wijze bedoeld om de diagnose of behandeling door een gekwalificeerde therapeut of arts te vervangen. Als u twijfelt over uw gezondheid, raadpleeg dan een arts. ebruikt worden om mensen te helpen in hogere bewustzijnsniveaus te komen.(*)

Eigenschappen

Gewicht : ±800-1200 gr

Datasheet
PH71039
313 Items