Powerbead armbanden - Edelstenen en Mineralen

Powerbead armbanden

Bij De Goudsbloem hebben we een hele leuke serie powerbead armbanden op een kaartje. Deze armbanden worden in de Aziatische landen vaak gedragen door monniken en zo ook door Dalai Lama. De monniken tellen hun gebeden aan de hand van de kralen en geloven in de krachten van de edelstenen. De armbanden bestaan uit rondgeslepen edelsteenkralen en passen vrijwel rond elke pols. U kunt eindeloos combineren met de diverse powerbead armbanden.

Disclaimer:
Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is en hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, toch is zij niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij uw arts!

Chakra powerbead mannen + kaart 21 cm
Chakra powerbead armband voor mannen in XL maat met 10 mm kralen! Deze armband is 21 cm lang en komt op een handig displaykaartje.
€ 13,00
Turkoois powerbead + kaart (gekleurd)
Turkoois (gekleurde) powerbead armband met een displaykaartje. 8 mm kralen geregen op elastiek. Deze armband is op basis van een witte Magnesiet.
€ 11,90