Powerbead armbanden - Edelstenen en Mineralen

Powerbead armbanden

Bij De Goudsbloem hebben we een hele leuke serie powerbead armbanden op een kaartje. Deze armbanden worden in de Aziatische landen vaak gedragen door monniken en zo ook door Dalai Lama. De monniken tellen hun gebeden aan de hand van de kralen en geloven in de krachten van de edelstenen. De armbanden bestaan uit rondgeslepen edelsteenkralen en passen vrijwel rond elke pols. U kunt eindeloos combineren met de diverse powerbead armbanden.

Disclaimer:
Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is en hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, toch is zij niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij uw arts!

Chakra powerbead mannen + kaart 21 cm
Chakra powerbead armband voor mannen in XL maat met 10 mm kralen! Deze armband is 21 cm lang en komt op een handig displaykaartje.
€ 13,80
Howliet blauw Turkoois powerbead + kaart (gekleurd)
Turkoois (gekleurde) powerbead armband met een displaykaartje. 8 mm kralen geregen op elastiek. Deze armband is op basis van een witte Magnesiet. De armband is 18 cm en geregen op elastiek met kralen van 8 mm. 
€ 11,90
Goldfluss powerbead armband + kaart (synth)
Goldfluss powerbead armband met een displaykaartje. De kralen armband is 18 cm lang en is geregen op elastiek. De kralen zijn 8 mm in doorsnede. 
€ 9,75
Carneool powerbead armband + kaart
Carneool powerbead armband met een displaykaartje. De armband is 18 cm lang en is geregen op elastiek met kralen van 8 mm. 
€ 9,75
Tijgeroog powerbead armband + kaart
Tijgeroog powerbead armband met een displaykaartje. De armband is 18 cm lang en geregen op elastiek met 8 mm kralen.
€ 9,75
Mokaiet powerbead armband + kaart
Mokaiet powerbead armband met een displaykaartje. De armband is 18 cm en geregen op elastiek met 8 mm kralen. 
€ 9,75
Onyx powerbead armband + kaart
Onyx powerbead edelstenen armband met een displaykaartje. De armband is 18 cm lang en geregen op elastiek met 8 mm kralen.Op het kaartje staan een korte werking en een disclaimer vermeld.
€ 9,75
Opaliet powerbead armband + kaart (synth)
Opaliet powerbead armband met een displaykaartje. De armband is 18 cm lang en geregen op elastiek met 8 mm kralen.Opaliet is een synthetische steen.
€ 9,75
Sodaliet powerbead armband + kaart
Sodaliet powerbead armband met een displaykaartje. De armband is 18 cm lang en geregen op elastiek met kralen van 8 mm. 
€ 8,88
Agaat mos powerbead armband + kaart
Agaat mos powerbead edelstenen armband met een displaykaartje, ca. 18 cm lang en geregen op elastiek met 8 mm kralen.Op het kaartje staan een korte werking en een disclaimer vermeld.
€ 9,75
Agaat powerbead armband + kaart
Agaat powerbead edelstenen armband met displaykaartje, ca. 18 cm lang en geregen op elastiek met 8 mm kralen.Op het kaartje staan een korte werking en een disclaimer vermeld.
€ 9,75
Jaspis rood powerbead armband + kaart
Rode Jaspis powerbead armband met een displaykaartje, ca. 18 cm lang en geregen op elastiek met 8 mm kralen.Op het kaartje staan een korte werking en een disclaimer vermeld.
€ 9,75
Labradoriet powerbead armband + kaart
Labradoriet powerbead armband met een displaykaartje. De armband is 18 cm lang en is geregen op elastiek met 8 mm kralen. 
€ 8,06
Jade Serpentijn powerbead armband + kaart
Jade edelstenen powerbead armband met een displaykaartje. Ca. 18 cm lang en geregen op elastiek met 8 mm kralen.Op het kaartje staan een korte werking en een disclaimer vermeld.
€ 9,75
Chakra powerbead armband + kaart
Chakra powerbead armband met een displaykaartje. De armband is 18 cm lang en is geregen op elastiek met 8 mm kralen. Op het kaartje staan een korte werking en een disclaimer vermeld.
€ 10,80
Hematiet powerbead armband + kaart
Hematiet edelsteen powerbead armband met een displaykaartje. Ca. 18 cm lang en geregen op elastiek met 8 mm kralen.Op het displaykaartje staat een korte werking en een disclaimer vermeld.
€ 9,75
Rozenkwarts powerbead armband + kaart
Roze Kwarts edelstenen powerbead armband met een displaykaartje. De armband is 18 cm lang, geregen op elastiek met 8 mm kralen.
€ 9,75