Prasioliet verhit edelsteen hanger
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Prasioliet verhit edelsteen hanger

Edelsteenhanger Prasioliet verhit, ca. 2cm lang.

€ 5,20 Inclusief belasting

€ 4,30 Exclusief belasting

Omschrijving

Edelsteenhanger Prasioliet (verhit)

Prasioliet is groene amethist en ontstaat door de verhitting van paarse amethist. Dit kan op natuurlijke wijze gebeurd door vulkanische activiteit, maar het wordt ook regelmatig kunstmatig verhit zoals bij deze hanger het geval is. De werking is in dit geval gelijk, maar iets minder sterk dan natuurlijk verhitte stenen. Prasioliet wordt daarnaast ook regelmatig bijgekleurd (ook dit wordt bij Ruben Robijn altijd vermeld), maar verliest daardoor niet haar werking. De steen sterkt het doorzettingsvermogen en helpt je je eigen gevoelens trouw te blijven. Daarnaast is het goed voor nagels en haar en heft het krampen op.

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is en hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, toch is zij niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts!

Datasheet
8718561004871
66 Items
8718561004871
Edelsteen
Prasioliet
Gewicht
0
005
Kleur
Transparant
Omschrijving
Edelsteenhanger Prasioliet verhit
ca. 2cm lang.
Werking
Prasioliet is groene amethist en ontstaat door de verhitting van paarse amethist. Dit kan op natuurlijke wijze gebeurd door vulkanische activiteit
maar het wordt ook regelmatig kunstmatig verhit. Bij Ruben Robijn zetten we er in het laatste geval altijd
Je bent misschien ook geïnteresseerd in