Prehniet edelsteen hanger
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Prehniet edelsteen hanger

Edelsteen hanger Prehniet met een zilverkleurig kapje/oogje (geen goud zoals op de foto staat).

Laat je fascineren door de natuurlijke schoonheid van de Prehniet edelsteen hanger. Deze prachtige hanger is gemaakt van hoogwaardige Prehniet, een steen die bekend staat om zijn zachte groene kleur en bijzondere glans.

€ 1,94 Inclusief belasting

€ 1,60 Exclusief belasting

Omschrijving

Edelsteen hanger Prehniet kopen

Laat je fascineren door de natuurlijke schoonheid van de Prehniet edelsteen hanger. Deze prachtige hanger is gemaakt van hoogwaardige Prehniet, een steen die bekend staat om zijn zachte groene kleur en bijzondere glans.

Prehniet wordt geassocieerd met helende en kalmerende eigenschappen. Prehniet is een goede steen voor healers wegens zijn vermogen om jezelf en je omgeving te genezen. Hij geeft je inzicht en helpt je om het zelfverdegingsmechanisme los te laten door je verdrongen emoties en ervaring te helpen herinneren zodat je deze psychische bagage op kunt ruimen. Prehniet beschermt de aura en helpt je bij het visualiseren en mediteren. Prehniet heeft een sterke harmoniserende connectie met de natuur en stimuleert spirituele en persoonlijke groei.  Het dragen van deze hanger kan je helpen om stress te verminderen, innerlijke rust te bevorderen en je intuïtie te versterken. Het is een steen die verbonden is met liefde, vrede en harmonie.

Elke Prehniet edelsteen hanger is zorgvuldig geselecteerd en met de hand vervaardigd, waardoor je een uniek en authentiek sieraad ontvangt. De natuurlijke kleur en textuur van de steen geven de hanger een opvallende uitstraling en een vleugje natuurlijke schoonheid.

Of je nu op zoek bent naar een sieraad met helende eigenschappen, een symbool van liefde en harmonie, of gewoon een prachtige toevoeging aan je sieradencollectie, de Prehniet edelsteen hanger is een perfecte keuze. Draag het met trots en laat de positieve energieën van Prehniet je omringen.

Bestel vandaag nog je Prehniet edelsteen hanger en laat je inspireren door de natuurlijke schoonheid en helende kracht van deze prachtige steen. Laat het een symbool zijn van innerlijke rust, liefde en harmonie terwijl je je eigen pad volgt en jezelf in balans brengt.

Disclaimer

Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts!

Chakra

Zonnevlechtchakra (3e) en Hartchakra (4e)

Sterrenbeeld 

Weegschaal (24 september tot 23 oktober) 

Verzorging

Prehniet kan op alle manieren gereinigd en opgeladen worden.

Datasheet
8718561004888
85 Items
8718561004888
Je bent misschien ook geïnteresseerd in
chat Commentaar (0)