Promo Bloem des Levens Nature's Design Producten

Promo Bloem des Levens Nature's Design Producten

Promoties Bloem des Levens Nature's Design Producten

In deze bijzondere categorie leveren wij unieke producten met een unieke werking, gemaakt door Nature design uit Zwitserland


* Prachtige karaffen (in diverse formaten) voor water en andere vloeistoffen, ook een speciale wijnkaraf, met in de bodem het symbool van de Bloem des Levens gebrand. Dit symbolen is in 4 kleuren leverbaar, alle met een speciale uitwerking: goud, zilver, wit en veelkleurig. Sommige grote karaffen hebben een apart bestelbare houten voet.
* Energieplaten en de Vitaalschalen met een grote Bloem des Levens ingebrand, om van allerlei voedingswaren of vloeistoffen op te laden met de bijzondere energie.
* Drinkglazen met in de bodem de Bloem des Levens in de verschillende kleuren, maar ook met zes verschillende affirmaties (verkrijgbaar in het Engels, het Frans en het Duits), in even zovele kleuren uitgevoerd. Ook in voordelige sets van 6 leverbaar.
* Het summum voor de thee ceremonie: een theepot, een thee/koffiemok en een kop en schotel van ivoorkleurig porselein, met de Bloem des Levens in zilver op de bodem.
* Tenslotte is er nu ook een mooi geurbrandertje.

De 'Bloem des Levens' geldt als een van de krachtigste natuursymbolen uit de heilige geometrie. Ze is een oeroude metafoor voor de verbondenheid van alle leven in het universum. In veel wereldbeschavingen is deze 'Bloem des Levens' bekend; ze wordt voornamelijk toegepast voor vitaliseren en stabiliseren van voedingsmiddelen. De vorm- en symboolkracht wordt overgedragen en gaat resoneren in vloeistoffen. Dit symbool bevindt zich steeds op de bodem van alle drinkglazen en karaffen in deze serie.

Aanbieding!-10%
Vitaalwaterkaraf Alladin met edelstenen 1200 ml
Karaf Alladin met de gouden driehoek edelstenen Amethist, Bergkristal (Heldere kwarts) en Rozenkwarts. Samen met het Bloem des Levens symbool zorgen zij voor extra krachtige watervitalisering.
€ 67,50
€ 75,00
Aanbieding!-10%
Nature's Design Bloem des Levens spuitflesje
Onderzoek heeft aangetoond dat er herstel van de luchtkwaliteit optreedt door gebruik van de sprayer, als je deze vult met gevitaliseerd water van een karaf en hiermee spuit op de huid, op planten, kiemen en wat al niet meer.
€ 13,41
€ 14,90
Aanbieding!-10%
Nature's Design Vitaalwater Drinkfles Lagoena 700 ml
Deze waterfles van Nature design is een goed alternatief voor de gewone plastic waterflesjes waarvan bekend is dat ze in bepaalde omstandigheden giftige stoffen afgeven.
€ 31,50
€ 35,00
Aanbieding!-10%
Nature's Design Lagoena reservefles 500 ml
Dit is alleen de glazen fles, zonder dop of huls. Voor als de fles vervangen moet worden maar de andere onderdelen nog prima zijn.
€ 8,91
€ 9,90
Aanbieding!-10%
Nature's design Vervanging houten dop Lagoena
Het houten dopje is gemaakt van beukenhout en FSC gecertificeerd. Het binnendopje is gemaakt van hout Bio Massa, natuurlijke harsen en was, zetmeel, cellulose, natuurlijke oliën.
€ 4,41
€ 4,90
Aanbieding!-10%
Nature's Design Vitaalwater Drinkfles Lagoena 500 ml
Deze waterfles van Nature Design is een goed alternatief voor de gewone plastic waterflesjes waarvan bekend is dat ze in bepaalde omstandigheden giftige stoffen afgeven en het milieu belasten.
€ 26,91
€ 29,90
Aanbieding!-10%
Nature's Design Mok Shinno met Bloem des Levens zilvergrijs
De 'Shinno' thee- en koffiekop is gemaakt van het fijnste porselein van een verfijnde ivoorkleur, en is perfect voor het hele thee gebeuren. Het ontwerp van de subtiele en elegant gebogen vormen is gebaseerd op de gulden snede, en past zeer goed bij de ivoorkleur van het porselein. Binnenin de mok is het symbool van de Bloem des Levens in zilvergrijs in de bodem aanwezig.
€ 13,41
€ 14,90
Aanbieding!-20%
Nature's design Vitaalwater karaf Beauty Platinum 5 L
De ‘Beauty’ karaf is ideaal voor op kantoor, de werkplek, of thuis om altijd goed water te kunnen tappen. Wordt geleverd met een glazen buis die gevuld kan worden met edelstenen (edelstenen niet meegeleverd).
€ 279,20
€ 349,00
Aanbieding!-20%
Nature's Design Vitaalwater karaf Universe platina 10 L
Laatste items in voorraad
Prachtige karaf met Bloem des levens symbool in platina. De ‘Universe’ karaf is ideaal voor op kantoor, de werkplek, of thuis om altijd goed water te kunnen tappen.De karaf komt met een glazen buis die gevuld kan worden met edelstenen voor extra vitalisatie (edelstenen niet meegeleverd).
€ 319,20
€ 399,00
Aanbieding!-10%
Nature's Design Standaard voor Karaf 10 L
Laatste items in voorraad
Elegante houten standaard voor onder de Bloem des levens 10 liter karaf met kraantje, zodat je gemakkelijk de glazen kunt vullen.Gemaakt van berkenhout.
€ 134,55
€ 149,50
Aanbieding!-10%
Nature's Design Vitaalwaterkaraf Golden Alladin Family
De TC karaf Alladin is de basisversie in een serie van diverse ontwerpen, kleuren, symboliek en tekst. Ze bevorderen een verantwoorde erkenning van de eigen capaciteiten en mogelijkheden.
€ 98,10
€ 109,00
Aanbieding!-10%
Nature's Design Vitaalwaterkaraf White Alladin met BDL wit
De Nature design karaf Alladin is de basisversie in een serie van diverse ontwerpen, kleuren, symboliek en tekst. Ze bevorderen een verantwoorde erkenning van de eigen capaciteiten en mogelijkheden.
€ 53,10
€ 59,00
Aanbieding!-10%
Nature's Design Vitaalwaterkaraf Happy Alladin met BDL kleur
De Nature's Design karaf Alladin is de basisversie in een serie van diverse ontwerpen, kleuren, symboliek en tekst. Ze bevorderen een verantwoorde erkenning van de eigen capaciteiten en mogelijkheden.
€ 53,10
€ 59,00
Aanbieding!-10%
Nature's Design Vitaalwaterkaraf Platin Alladin met BDL platina
De Nature's design karaf Alladin is de basisversie in een serie van diverse ontwerpen, kleuren, symboliek en tekst. Ze bevorderen een verantwoorde erkenning van de eigen capaciteiten en mogelijkheden.
€ 64,80
€ 72,00
Aanbieding!-10%
Nature's Design Vitaalwaterkaraf & 4 Mythos glazen goud
De 'Alladin' karaf van Nature's Design is de basisversie in een serie van diverse ontwerpen, kleuren, symboliek en tekst. Ze bevorderen een verantwoorde erkenning van de eigen capaciteiten en mogelijkheden.
€ 103,50
€ 115,00
Aanbieding!-10%
Nature's Design Vitaalwaterkaraf Golden Alladin met BDL goud
De 'Alladin' karaf van Nature's Design is de basisversie in een serie van diverse ontwerpen, kleuren, symboliek en tekst. Ze bevorderen een verantwoorde erkenning van de eigen capaciteiten en mogelijkheden.
€ 62,10
€ 69,00
Aanbieding!-10%
Nature's Design Chakra drinkglazen set
Vitaalwater drinkglazen "Mythos" met chakra affirmaties op de bodem van de glazen. De affirmaties zijn  ieder een combinatie van symbool, kleur en woorden. Allemaal met de intentie om iemands kwaliteiten en potentie te herkennen.Het ontwerp van het glas Mythos, zoals met alle Nature design glaswerk, is gemaakt met behulp van de «natuurlijke wet volgens de gulden snede».
€ 66,15
€ 73,50
Aanbieding!-10%
Nature's Design Drinkglas Mythos met Bloem des Levens wit gegraveerd
Het ontwerp van het glas Mythos, zoals met alle Nature design  glaswerk, is gemaakt met behulp van de «natuurlijke wet volgens de gulden snede».Dit wiskundig model – bijna overal in de natuur aanwezig – wordt vaak aangeduid als de «Heilige Geometrie,» omdat het de geometrie is van het leven. Met behulp van het Mythos glas voor drinkwater en andere vloeistoffen wordt de biologische waarde verhoogd en de smaak verbeterd. Het glas Mythos is speciaal ontworpen voor intensief en veilig gebruik. Daarom is het uitermate geschikt voor kinderen en commercieel gebruik. Het kan niet omvallen en kan gebruikt worden voor warme dranken zoals koffie, thee, zowel warm als koud. Ideaal voor dagelijks gebruik.Machinegeblazen, loodvrij glas.
€ 9,45
€ 10,50
Aanbieding!-10%
Nature's Design Drinkglas Mythos met Bloem des Levens veelkleurig
Het ontwerp van het Nature design glas Mythos, zoals met alle Nature design glaswerk, is gemaakt met behulp van de «natuurlijke wet volgens de gulden snede».Dit wiskundig model – bijna overal in de natuur aanwezig – wordt vaak aangeduid als de «Heilige Geometrie,» omdat het de geometrie is van het leven. Met behulp van het Mythos glas voor drinkwater en andere vloeistoffen wordt de biologische waarde verhoogd en de smaak verbeterd. Het glas Mythos is speciaal ontworpen voor intensief en veilig gebruik. Daarom is het uitermate geschikt voor kinderen en commercieel gebruik. Het kan niet omvallen en kan gebruikt worden voor warme dranken zoals koffie, thee, zowel warm als koud. Ideaal voor dagelijks gebruik.Mondgeblazen, loodvrij glas.
€ 9,45
€ 10,50