Promo Essentiële Oliën

Promo Essentiële Oliën

Promoties Essentiële Oliën

10% korting op het gamma essentiële oliën van Bach Elixir & Co - Pranarom essentiële oliën.
Aanbieding!-10%
Pranarom Etherische olie Exotische basilicum BIO
Deze eenjarige aromatische plant, afkomstig uit Azië, heeft ovale, blinkende, donkere, donzige blaadjes en bloeit aan het eind van de zomer. Basilicum heeft een zeer uitgesproken parfum, draagt witte bloemen aan het einde van het bovenste deel van de stengels en bestaat in meer dan 150 verschillende soorten.
€ 13,73
€ 15,26
Aanbieding!-10%
Pranarom Etherische olie Ylang-Ylang totum BIO
Laatste items in voorraad
Deze tropische boom, afkomstig uit Azië, heeft blinkende en groenblijvende blaadjes en kan in het wild tot 20 meter hoog worden. De volwassen gele bloemen geven de beste essentiële olie. Ylang Ylang geeft een essentiële olie waarvan de geur door iedereen geapprecieerd wordt vanwege haar warme, bloemige, exotische, volle en vrouwelijke toetsen. Geen wonder dat deze essentiële olie enkel door ze te ruiken het menselijk gedrag kan veranderen.
€ 12,32
€ 13,69
Aanbieding!-10%
Pranarom Etherische olie Gember BIO
De wortelstok van gember wordt al meer dan 6000 jaar gebruikt in India en China voor het behandelen van maagproblemen, diarree en misselijkheid, maar ook voor culinaire doeleinden. Op het ogenblik hebben meerdere dubbelblinde testen met placebo de doeltreffendheid en de onschadelijkheid van gember aangetoond voor het behandelen van zwangerschaps- en postoperatieve misselijkheid. De "E-commissie" voor de fytotherapie erkent het medicinaal gebruik van de wortelstok van gember om spijsverteringsproblemen te behandelen en misselijkheid ten gevolge van reisziekte te voorkomen.
€ 9,50
€ 10,56
Aanbieding!-10%
Bach essentiële olie Comfort 10 ml
Etherische oliesynergie om te kalmeren.Mengsel voor diffusie of inhalatie, gemaakt op basis van de authentieke Bach remedies.
€ 20,25
€ 22,50
Aanbieding!-10%
Bach essentiële olie Energie 10 ml
Etherische oliesynergie om te activeren, stimuleren en vitaliseren.Mengsel voor diffusie of inhalatie, gemaakt op basis van de authentieke Bach remedies.
€ 20,25
€ 22,50