Quan Yin beeldje wit
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
-10%

Quan Yin beeldje wit

Quan Yin beeldje wit is meer dan een decoratief item; het is een symbool van mededogen, liefde en spirituele bescherming. Quan Yin, ook bekend als Guanyin of Kwan Yin, is de boeddhistische godin van genade en mededogen, geliefd en vereerd in vele Aziatische culturen.

€ 10,76 Inclusief belasting

€ 8,89 Exclusief belasting

€ 11,95 -10%

Omschrijving

Quan Yin Beeldje Wit: Een Bron van Mededogen en Spirituele Bescherming

Quan Yin beeldje wit is meer dan een decoratief item; het is een symbool van mededogen, liefde en spirituele bescherming. Quan Yin, ook bekend als Guanyin of Kwan Yin, is de boeddhistische godin van genade en mededogen, geliefd en vereerd in vele Aziatische culturen. Het plaatsen van een wit Quan Yin beeldje in je huis of werkruimte kan een gevoel van vrede en spirituele steun bevorderen, waardoor je omgeving wordt verrijkt met positieve energie en bescherming.

Quan Yin: De Godin van Mededogen

Quan Yin wordt vaak afgebeeld als een serene, liefdevolle figuur, vaak zittend of staand op een lotus, wat zuiverheid symboliseert. Ze wordt beschouwd als de belichaming van mededogen en wordt aangeroepen voor hulp en bescherming. Haar naam betekent letterlijk "degen die de kreten van de wereld hoort," wat haar rol als barmhartige luisteraar naar de noden en gebeden van de mensen benadrukt. Een wit Quan Yin beeldje, met zijn pure en serene uitstraling, kan dienen als een krachtig symbool van deze kwaliteiten in je leven.

De Betekenis van de Kleur Wit

De kleur wit wordt vaak geassocieerd met zuiverheid, vrede en spirituele verlichting. Een wit Quan Yin beeldje draagt deze eigenschappen en kan helpen bij het creëren van een kalme en vredige sfeer. Het gebruik van de kleur wit versterkt de energie van zuiverheid en versterkt het meditatieve aspect van Quan Yin. Dit kan bijzonder nuttig zijn in ruimtes waar je behoefte hebt aan rust en introspectie, zoals je meditatiehoek, slaapkamer of een andere rustige ruimte in je huis.

De Spirituele Voordelen van een Quan Yin Beeldje

Een wit Quan Yin beeldje kan verschillende spirituele voordelen bieden. Ten eerste kan het dienen als een visueel anker voor meditatie en gebed, waardoor je je kunt richten op mededogen en innerlijke vrede. Daarnaast kan het plaatsen van een Quan Yin beeldje helpen om negatieve energie te verdrijven en een beschermende aura van liefde en genade te creëren. In feng shui wordt Quan Yin vaak gebruikt om harmonie en balans te bevorderen, en om de energie in een ruimte te zuiveren.

Het Perfecte Plaats voor je Quan Yin Beeldje

Om optimaal te profiteren van de positieve energieën van een wit Quan Yin beeldje, plaats het op een prominente plek waar het regelmatig gezien en gewaardeerd kan worden. Dit kan een altaar zijn, een boekenplank, of een speciale hoek van je huis gewijd aan spiritualiteit en meditatie. Zorg ervoor dat de omgeving schoon en netjes is, wat de zuiverende energie van Quan Yin nog verder versterkt.

Het integreren van een wit Quan Yin beeldje in je interieur is een prachtige manier om een sfeer van mededogen, vrede en spirituele bescherming te cultiveren. Dit symbolische beeld helpt je niet alleen om een harmonieuze en serene omgeving te creëren, maar ondersteunt je ook op je pad naar innerlijke groei en spirituele verlichting.

Ontdek ook ons assortiment Hindoeïstische beelden en leer meer over de symboliek en betekenis achter deze culturele schatten.


Eigenschappen

Materiaal : Polyresine
Afmetingen : 12 cm
Totaal gewicht : 232 gr
Land van herkomst : China
EAN code : 8719497612215
Datasheet
PH14998
Nieuw
48 Items
Je bent misschien ook geïnteresseerd in
chat Commentaar (0)