Quantum Quattro edelsteen hanger
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Quantum Quattro edelsteen hanger

Laat je fascineren door de prachtige Quantum Quattro edelsteen hanger. Deze unieke hanger is gemaakt van hoogwaardige Quantum Quattro, een zeldzame combinatie van mineralen, waaronder chrysocolla, malachiet, shattuckiet, dioptaas en kwarts.

€ 7,80 Inclusief belasting

€ 6,45 Exclusief belasting

Omschrijving

Edelsteen hanger Quantum Quattro kopen

Laat je fascineren door de prachtige Quantum Quattro edelsteen hanger. Deze unieke hanger is gemaakt van hoogwaardige Quantum Quattro, een zeldzame combinatie van mineralen, waaronder chrysocolla, malachiet, shattuckiet, dioptaas en kwarts.

Quantum Quattro staat bekend om zijn krachtige helende eigenschappen. Het is een meester genezer op zowel fysiek als geestelijk vlak. Quantum quattro stimuleert je spirituele ontwikkeling en brengt evenwicht, balans en vrede met zich mee. De steen helpt tegen oud verdriet en hartzeer en geeft hij solaas in tijden van verraad. Hij helpt je bij het loslaten van allerlei negatieve emoties. Quantum quattro laat je inzien dat je verantwoordelijk bent voor je eigen daden en keuzes die je maakt of hebt gemaakt en hoe deze te accepteren. De steen schenkt je alles omvattende liefde en versterkt je oude maar ook je nieuwe relaties. Het dragen van deze hanger kan je helpen bij het balanceren en harmoniseren van je energie, het bevorderen van emotioneel welzijn en het stimuleren van spirituele groei. De unieke mix van kleuren en patronen in de steen geeft de hanger een buitengewone uitstraling.

Elke Quantum Quattro edelsteen hanger is zorgvuldig geselecteerd en met de hand vervaardigd, waardoor je een uniek en authentiek sieraad ontvangt. De levendige groene, blauwe en bruine tinten van de steen maken de hanger een opvallend en betoverend stuk.

Of je nu op zoek bent naar een sieraad met helende eigenschappen, een amulet voor spirituele groei, of gewoon een prachtig accessoire, de Quantum Quattro edelsteen hanger is een perfecte keuze. Draag het met trots en laat de krachtige energieën van Quantum Quattro je omringen.

Bestel vandaag nog je Quantum Quattro edelsteen hanger en ervaar de buitengewone schoonheid en helende kracht die deze steen met zich meebrengt. Laat het een symbool zijn van balans, welzijn en spirituele ontwikkeling terwijl je je eigen unieke pad bewandelt

Disclaimer

Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts!

Chakra

alle chakra's

Sterrenbeeld 

Vissen (20 februari - 20 maart)

Verzorging

Quantum quattro kan beter niet met water gereinigd worden.

Datasheet
8718561004901
130 Items
8718561004901
Je bent misschien ook geïnteresseerd in
chat Commentaar (0)