Quitarra Aventurijn groen - ketting
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Quitarra Aventurijn groen - ketting

Quitarra Aventurijn - mooie gegolfde hanger aan waskoord. De Aventurijn groen hanger is ca. 6 cm en het waskoord is ca. 1 m.

€ 11,25 Inclusief belasting

€ 9,30 Exclusief belasting

Omschrijving

Aventurijn groen

Aventurijn groen zorgt voor blijdschap, optimisme en maakt je (weer) levenslustig. Hij geeft je zelfvertrouwen ten aan zien van nieuwe situaties waarin je je begeeft. Tevens helpt groene Aventurijn je om te gaan met de ups en downs die het leven met zich meedraagt. Groene Aventurijn is voor veel mensen een gelukssteen en kan je helpen bij het neerzetten van je doelen en het manifesteren van voorspoed. Het is een zeer krachtige en gebruiksvriendelijke steen.

De fysieke, emotionele en spirituele werking van groene Aventurijn

Klachten verminderen: 
Groene Aventurijn helpt tegen eczeem, neusbloedingen, haaruitval en acné. Hij kan ingezet worden bij hartproblemen of wanneer je herstellende bent van een operatie of ziekte.

 

Eigenschappen bevorderen: 
Groene Aventurijn reguleert de bloedsomloop. Hij repareert cellen en stimuleert nieuwe groei ervan. Groene Aventurijn kan een gunstige invloed hebben op baby's en jonge kinderen die zich te traag ontwikkelen. Groene Aventurijn geeft je levenskracht.

Datasheet
8718226699763
27 Items
8718226699763
Je bent misschien ook geïnteresseerd in