Rhyoliet zaksteen
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Rhyoliet zaksteen

Zaksteen Rhyoliet van ca. 3-4 cm.

€ 7,60 Inclusief belasting

€ 6,28 Exclusief belasting

Omschrijving

Edelstenen zaksteen / oplegsteen van Rhyoliet van ca. 3-4 cm.
 
Rhyoliet heeft een positieve werking op de spijsvertering en uitscheiding. Hij helpt weefsel verharden en versterkt de aderen. Rhyoliet bevordert diepe slaap, diepe meditatie en spiritueel reizen. Rhyoliet helpt bij klachten aan de huid en heeft een heilzame werking bij griep, verkoudheid of infecties. Rhyoliet helpt je wanneer je uit balans bent gebracht door emoties en leert je omgaan met vervelende situaties. Niet door er voor weg te lopen maar door te kijken naar wat je nodig hebt om er op een goede manier mee om te gaan.


Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij uw arts!

Datasheet
8718561007865
65 Items
8718561007865
Edelsteen
Rhyoliet
Gewicht
0
02
Kleur
Groen
Omschrijving
Zaksteen Rhyoliet van ca. 3-4 cm.
Werking
Rhyoliet heeft een positieve werking op de spijsvertering en uitscheiding. Hij helpt weefsel verharden en versterkt de aderen. Rhyoliet bevordert diepe slaap
diepe meditatie en spiritueel reizen.