Zilveren ringen - Edelstenen en Mineralen

Ringen

We hebben bij De Goudsbloem een aardige collectie zilveren ringen. Alle zilveren ringen bevatten een 1 of meerdere edelstenen. Vele edelstenen soorten sieren deze bijzondere edelsteenringen.

Elke maand wordt de voorraad opgefrist met nieuw modellen. Onze edelsteenringen komen voornamelijk uit Azië. Ze zijn goed afgewerkt en hebben een goede kwaliteit edelsteen. We zorgen ervoor dat er een goede balans is tussen het zilver en de edelsteen. De edelsteen moet niet te groot zijn, behalve wanneer dit gewenst is. 

Magische eigenschappen van edelstenen
Er is veel informatie over de werking van stenen en hun magische eigenschappen. Door het lezen van bepaalde symptomen en/of ziektebeelden zou je kunnen besluiten een bepaalde edelsteen of een kristal te kiezen welke een helende werking heeft op dit symptoom of ziektebeeld. Er zijn ook versterkende edelstenen, bijvoorbeeld het versterken van vertrouwen. 

Disclaimer:

Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is en hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, toch is zij niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij uw arts!

Amethist ring zilver 9-spirits - 18
Laatste items in voorraad
Prachtige zilveren ring van Amethist maat 18. De 9 spirits ring is 2,4 x 1,4 x 0,5 cm hoog.  
€ 159,99
Maansteen regenboog smalle infinity ring zilver
Laatste items in voorraad
Maansteen regenboog smalle infinity ring van zilver. De maansteen regenboog ring weegt 2 gram. De Maansteen regenboog ring is verstelbaar.
€ 31,00
Maansteen regenboog smalle ring in zilver
Laatste items in voorraad
Maansteen regenboog smalle ring van 925 sterling zilver. De Maansteen regenboog ring weegt 1,5 gram en is 0,9 cm breed. De zilveren Maansteen regenboog is verstelbaar.
€ 31,00
Chrysopraas ring in zilver (bijgekleurd) nr.3 - 18
Laatste items in voorraad
De half-edelsteen Chrysopraas in een prachtige zilveren ring. Het zilver is 925 sterling en deze ring is handgemaakt! De Chrysopraas steen is maat 18. Deze steen is bijgekleurd.
€ 53,00
Chrysopraas ring in zilver (bijgekleurd) nr.2 - 17,25
Laatste items in voorraad
De half-edelsteen Chrysopraas in een prachtige zilveren ring. Het zilver is 925 sterling en deze ring is handgemaakt! De Chrysopraas steen is 15 mm breed, maat 17,25. Deze steen is bijgekleurd.
€ 99,00