Roze kwarts luxe pendel verzilverd
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Roze kwarts luxe pendel verzilverd

Luxe pendel verzilverd Roze kwarts, deze pendel bestaat uit 3 delen en is ca. 7 cm.

€ 13,80 Inclusief belasting

€ 11,40 Exclusief belasting

Verzenden
Gratis verzending voor bestellingen van € 50,- in België en € 75,- in Nederland.
Omschrijving

Luxe pendel verzilverd Roze kwarts, deze pendel bestaat uit 3 delen en is ca. 7 cm. Luxe pendel verzilverd Rozenkwarts , deze pendel bestaat uit 3 delen en is ca. 7 cm. De pendel Bergkristal is handwerk dus hij kan afwijken van de foto en/of niet compleet recht zijn.

Roze kwarts

Roze kwarts is een steen die staat voor liefde en harmonie. Het bevordert relaties tussen geliefden en vriendschap, maar ook naar jezelf toe. Je zintuiglijke waarneming wordt versterkt en je fantasie wordt gestimuleerd. Je zult meer mededogen, empathie en compassie ervaren. Roze kwarts heeft een kalmerende werking bij verdriet en brengt openheid, behulpzaamheid en romantiek.

De fysieke, emotionele en spirituele werking Roze kwarts

Klachten verminderen: 

Roze kwarts helpt tegen hartritmestoornis, borst / longkwalen, duizeligheid en ouderdomskwalen zoals alzheimer en parkinson. Hij vermindert verdriet, angsten en trauma's door zijn kalmerende werking. 

 

Eigenschappen bevorderen: 

Roze kwarts bevordert je inlevingsvermogen, fijngevoeligheid en zelfacceptatie. De steen heeft een positieve werking op de geslachtsorganen en bevordert daarmee de vruchtbaarheid. Hij opent het hart en maakt je ontvankelijk voor liefde. Roze kwarts stimuleert de creativiteit en laat je schoonheid zien. 

Datasheet
8718226695567
45 Items
8718226695567