Roze kwarts schedel ring
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Roze kwarts schedel ring

Handgemaakt edelsteen ring van Roze kwarts met een schedel, maat 17-18. De hoogte van de schedel is ca. 15 mm

€ 27,93 Inclusief belasting

€ 23,08 Exclusief belasting

Omschrijving

Roze kwarts

Roze kwarts is een steen die staat voor liefde en harmonie. Het bevordert relaties tussen geliefden en vriendschap, maar ook naar jezelf toe. Je zintuiglijke waarneming wordt versterkt en je fantasie wordt gestimuleerd. Je zult meer mededogen, empathie en compassie ervaren. Roze kwarts heeft een kalmerende werking bij verdriet en brengt openheid, behulpzaamheid en romantiek.

De fysieke, emotionele en spirituele werking Roze kwarts

Klachten verminderen: 

Roze kwarts helpt tegen hartritmestoornis, borst / longkwalen, duizeligheid en ouderdomskwalen zoals alzheimer en Parkinson. Hij vermindert verdriet, angsten en trauma's door zijn kalmerende werking. 

 

Eigenschappen bevorderen: 

Roze kwarts bevordert je inlevingsvermogen, fijngevoeligheid en zelfacceptatie. De steen heeft een positieve werking op de geslachtsorganen en bevordert daarmee de vruchtbaarheid. Hij opent het hart en maakt je ontvankelijk voor liefde. Roze kwarts stimuleert de creativiteit en laat je schoonheid zien. 

Datasheet
8718226698513
85 Items
8718226698513
Edelsteen
Roze kwarts
Gewicht
0
016
Kleur
Roze
Omschrijving
Handgemaakt edelsteen ring van Roze kwarts met een schedel
maat 17-18. De hoogte van de schedel is ca. 15 mm
Werking
Roze kwarts bevordert je inlevingsvermogen
fijngevoeligheid en zelfacceptatie. De steen heeft een positieve werking op de geslachtsorganen en bevordert daarmee de vruchtbaarheid. Hij opent het hart en maakt je ontvankelijk voor liefde. Roze kwarts stimul