Rozenkwarts gezondheids hanger
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Rozenkwarts gezondheids hanger

Gezondheidshanger Roze kwarts. Edelsteenhanger, op een displaykaartje incl. wegwerpkettinkje.


€ 3,95 Inclusief belasting

€ 3,26 Exclusief belasting

Verzenden
Gratis verzending voor bestellingen van € 50,- in België en € 75,- in Nederland.
Omschrijving

Gezondheidshanger Roze kwarts, edelstenen hanger op een displaykaartje incl. RVS ankerschakel kettinkje
Op het kaartje staan de werking en een disclaimer vermeld.

Rozenkwarts

Roze kwarts is een steen die staat voor liefde en harmonie. Het bevordert relaties tussen geliefden en vriendschap, maar ook naar jezelf toe. Je zintuiglijke waarneming wordt versterkt en je fantasie wordt gestimuleerd. Je zult meer mededogen, empathie en compassie ervaren. Roze kwarts heeft een kalmerende werking bij verdriet en brengt openheid, behulpzaamheid en romantiek.

De fysieke, emotionele en spirituele werking Roze kwarts

Roze kwarts helpt tegen hartritmestoornis, borst / longkwalen, duizeligheid en ouderdomskwalen zoals alzheimer en Parkinson. Hij vermindert verdriet, angsten en trauma's door zijn kalmerende werking. Roze kwarts bevordert je inlevingsvermogen, fijngevoeligheid en zelfacceptatie. De steen heeft een positieve werking op de geslachtsorganen en bevordert daarmee de vruchtbaarheid. Hij opent het hart en maakt je ontvankelijk voor liefde. Roze kwarts stimuleert de creativiteit en laat je schoonheid zien. 

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij uw arts!

Datasheet
8718226694638
13 Items
8718226694638
Edelsteen
Roze kwarts
Gewicht
0
015
Kleur
Roze
Omschrijving
Gezondheidshanger Roze kwarts
Werking
Edelsteenhanger
op een displaykaartje incl. RVS ankerschakel ketting.