Rozenkwarts hart hanger 20 mm
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Rozenkwarts hart hanger 20 mm

Edelsteen harthanger 20 mm Roze kwarts

€ 2,56 Inclusief belasting

€ 2,12 Exclusief belasting

Omschrijving

Roze Kwarts

Roze kwarts is een steen die staat voor liefde en harmonie. Het bevordert relaties tussen geliefden en vriendschap, maar ook naar jezelf toe. Je zintuiglijke waarneming wordt versterkt en je fantasie wordt gestimuleerd. Je zult meer mededogen, empathie en compassie ervaren. Roze Kwarts heeft een kalmerende werking bij verdriet en brengt openheid, behulpzaamheid en romantiek.

Roze Kwarts word ook wel Rozenkwarts genoemd.

De fysieke, emotionele en spirituele werking Roze Kwarts

Klachten verminderen: 

Roze Kwarts helpt tegen hartritmestoornis, borst / longkwalen, duizeligheid en ouderdomskwalen zoals alzheimer en parkinson. Hij vermindert verdriet, angsten en trauma's door zijn kalmerende werking. 

 

Eigenschappen bevorderen: 

Roze Kwarts bevordert je inlevingsvermogen, fijngevoeligheid en zelfacceptatie. De steen heeft een positieve werking op de geslachtsorganen en bevordert daarmee de vruchtbaarheid. Hij opent het hart en maakt je ontvankelijk voor liefde. Roze Kwarts stimuleert de creativiteit en laat je schoonheid zien. 

Datasheet
8718561002419
30 Items
8718561002419
Edelsteen
Roze kwarts
Gewicht
0
004
Kleur
Roze
Omschrijving
Edelsteen harthanger 20 mm Roze kwarts
Werking
Roze kwarts bevordert je inlevingsvermogen
fijngevoeligheid en zelfacceptatie. De steen heeft een positieve werking op de geslachtsorganen en bevordert daarmee de vruchtbaarheid. Hij opent het hart en maakt je ontvankelijk voor liefde. Roze kwarts stimul
Je bent misschien ook geïnteresseerd in