Rozenkwarts yoni ei 45x33 mm
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Aanbieding!-10%

Rozenkwarts yoni ei 45x33 mm

Yoni ei van Roze Kwarts. Wordt ook wel tantra ei of energie-ei genoemd. Het ei is van boven naar beneden geboord met een boorgat van 1,5 mm.

€ 17,96 Inclusief belasting

€ 14,84 Exclusief belasting

€ 19,95 -10%

Omschrijving


Edelstenen yoni ei van Roze Kwarts, de afmetingen zijn 45x33 mm. Het ei is geboord van boven naar beneden met een boorgat van ca. 1,5 mm. 

Yoni ei

Yoni eieren, ook wel tantra-ei of energie-ei genoemd, zijn erg in opkomst. Yoni is al sinds mensenheugenis het woord voor vagina, baarmoeder of heilige tempel in het Sanskriet. Al door de eerste Taoisten werden Yoni eieren gebruikt voor versteviging van de spieren rondom de bekkenbodem. Zij zien dit gebied als de bron voor een gezond en gelukkig leven. Yoni eieren worden tegenwoordig vooral door vrouwen gebruikt voor yoni-yoga, yoni meditatie en yoni-massage om de bekkenbodem- en vaginaspieren te trainen. Dit heeft bijvoorbeeld voordelen voor vrouwen tijdens en/of na een zwangerschap, maar kan ook helpen bij blaasincontinentie. Tevens verbetert deze de doorbloeding, geeft stevigheid en bevorderd het orgastisch vermogen.

Roze kwarts

Roze Kwarts is een steen die staat voor liefde en harmonie. Het bevordert relaties tussen geliefden en vriendschap, maar ook naar jezelf toe. Je zintuiglijke waarneming wordt versterkt en je fantasie wordt gestimuleerd. Je zult meer mededogen, empathie en compassie ervaren. Roze Kwarts heeft een kalmerende werking bij verdriet en brengt openheid, behulpzaamheid en romantiek.

Roze Kwarts word ook wel Rozenkwarts genoemd.

De fysieke, emotionele en spirituele werking Rozenkwarts

Roze Kwarts helpt tegen hartritmestoornis, borst / longkwalen, duizeligheid en ouderdomskwalen zoals alzheimer en parkinson. Hij vermindert verdriet, angsten en trauma's door zijn kalmerende werking. Roze Kwarts bevordert je inlevingsvermogen, fijngevoeligheid en zelfacceptatie. De steen heeft een positieve werking op de geslachtsorganen en bevordert daarmee de vruchtbaarheid. Hij opent het hart en maakt je ontvankelijk voor liefde. Roze kwarts stimuleert de creativiteit en laat je schoonheid zien.

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij uw arts!

Datasheet
8718561033642
12 Items
8718561033642
Edelsteen
Roze kwarts
Gewicht
0
21
Kleur
Roze
Omschrijving
5 mm.
Yoni ei van Roze kwarts. Wordt ook wel tantra ei of energie-ei genoemd. Het ei is van boven naar beneden geboord met een boorgat van 1
Werking
Formaat 45x33 mm. Wordt geleverd in een leuk doosje.