Ruby mania armbanden - Edelstenen en Mineralen

Ruby Mania armbanden

Ruby Mania zijn een bijzondere collectie armbanden. Ruby Mania armbanden worden verkocht in twee vormen:
- Rond, gepolijste schijfjes en geregen. Ronde schijven zijn een eeuwenoud gelukssymbool. Het beschermt de drager voor moeilijke tijden. Het is een symbool van de hemel.

- Nugget, onregelmatige kralen en geregen. Van nuggets zijn geen bijzonderheden bekend behalve dat deze nuggets zijn getrommeld en uiteraard de energie van de steen aan de drager afgeven.

Ruby Mania armbanden worden geleverd in een mooi zwart doosje met een kaartje in de deksel waarop de betekenis staat beschreven van de desbetreffende edelsteensoort. Dit kaartje is uitneembaar en heeft een Engelse vertaling op de achterzijde staan.

Carneool Ruby Mania armband nr 23, rond
Carneool edelstenen armband geregen op elastiek met ronde kralen, de lengte is 20 cm. Dit sieraad heeft 3 bedeltjes en wordt geleverd in een mooie cadeauverpakking (zonder informatiekaartje).
€ 24,99
Bergkristal Ruby Mania, armband nr 1, rond
Bergkristal armband van Ruby Mania. Een armband met ronde kralen en 3 bedeltjes in een mooie cadeauverpakking. Deze artikel heeft geen tekst in het doosje en geen uitneembaar kaartje.
€ 29,99
Hematiet Ruby Mania, armband nr 9, rond
Hematiet armband van Ruby Mania. Een armband met ronde kralen en 3 bedeltjes in een mooie cadeauverpakking. De armband is 19 cm lang. Dit artikel heeft geen tekst in het doosje en geen uitneembaar kaartje.
€ 24,99
Turquereniet (gekleurd) Ruby Mania, armband nr 8, nugget
Turquereniet armband van Ruby Mania. Deze armband heeft onregelmatige kralen en 3 bedels en komt in een mooie cadeauverpakking. Deze steen is een blauw gekleurde versie van de witte Howliet.Het doosje heeft bijpassende tekst in de deksel en een uitneembaar kaartje met nederlandse en engelse tekst.
€ 24,99