Rutielkwarts edelsteen hanger
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Rutielkwarts edelsteen hanger

Ontdek de fascinerende pracht van onze Rutielkwarts edelsteen hanger. Rutielkwarts is een bijzondere edelsteen die bekend staat om zijn unieke insluitsels van goudgekleurde rutielnaalden, die het een betoverende uitstraling geven.

€ 3,88 Inclusief belasting

€ 3,21 Exclusief belasting

Omschrijving

Edelsteen hanger Rutielkwarts kopen

Ontdek de fascinerende pracht van onze Rutielkwarts edelsteen hanger. Rutielkwarts is een bijzondere edelsteen die bekend staat om zijn unieke insluitsels van goudgekleurde rutielnaalden, die het een betoverende uitstraling geven.

Onze Rutielkwarts edelsteen hanger is zorgvuldig vervaardigd om de natuurlijke schoonheid en kenmerken van de steen te benadrukken. Rutielkwarts wordt gewaardeerd om zijn energetische eigenschappen, waaronder het stimuleren van spirituele groei, het bevorderen van helderheid en het vergroten van intuïtie. Rutielkwarts is een edelsteen die symbool staat voor ruimte en vrijheid. Het heeft de kracht om je te bevrijden van beperkende emoties en om je te helpen nieuwe wegen te verkennen met vertrouwen. Deze steen moedigt je aan om verandering te omarmen en vernieuwing te omarmen. Het heeft een positief effect op je stemming, kalmeert je geest en vermindert verschillende vormen van angst en stress. Daarnaast biedt rutielkwarts bescherming tegen negatieve energieën en psychische aanvallen van buitenaf.

Het dragen van een Rutielkwarts hanger kan u helpen bij het versterken van uw spirituele verbinding, het bevorderen van positieve gedachten en het loslaten van negatieve energie. Deze edelsteen staat bekend om zijn krachtige reinigende eigenschappen en kan u ondersteunen bij het vinden van innerlijke rust en balans.

Onze edelsteen hangers worden met zorg geselecteerd op basis van kwaliteit en vakmanschap. Elk stuk is met de hand gemaakt en met precisie geslepen, zodat u een prachtige en unieke hanger ontvangt.

Ervaar de fascinerende energie van Rutielkwarts met onze edelsteen hanger. Of u nu uzelf wilt verwennen of een speciaal cadeau zoekt, deze hanger is een perfecte keuze. Bestel vandaag nog en draag de betovering van Rutielkwarts bij u, terwijl u geniet van de prachtige gouden insluitsels van deze bijzondere edelsteen.

Disclaimer

Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij uw arts!

Chakra

Alle chakra's

Sterrenbeeld 

Leeuw  (22 juli tot 23 augustus) en Ram (21 maart tot 20 April) 

Verzorging

Rutielkwarts kan op alle manieren gereinigd en opgeladen worden.

Datasheet
8718561005045
173 Items
8718561005045
Je bent misschien ook geïnteresseerd in