Ruwe onbewerkte mineralen

Ruwe onbewerkte mineralen

Ruwe onbewerkte mineralen in brokken, chips, punten en geodes.

Nieuw
Ruwe dalmatiër jaspis (±3-8 cm) - ±1000 gr
Dalmatiër Jaspis staat bekend om zijn grondende, beschermende en helende eigenschappen. De trillingsenergie is langzaam, maar zeer effectief en voor gebruik op de langere termijn. Ondersteunt familiebanden en loyaliteit, heeft een kalmerende invloed op kinderen en dieren. (*)
€ 17,80
Nieuw
Ruwe gele fluoriet (±3-8 cm) - ±1000 gr
Gouden fluoriet, of gele fluoriet, werkt op de zonnenvlecht ofwel de solar plexus chakra. Het is een steen die vrolijk en energiek maakt. Stimuleert daadkracht. *
€ 30,50
Nieuw
Ruwe gouden mica (±10-15 cm) - ±1000 gr
Gouden (ook wel Gele) Mica is verbonden met de zon en het zonnevlechtchakra. De kleur is afkomstig van geoxideerd ijzer en kan variëren in tinten van metallic goud tot mosterdgeel. Gouden mica is een energiegevende steen die wilskracht en doelgericht gedrag bevordert. *
€ 30,50
Nieuw
Ruwe gestreepte aragoniet (±3-8 cm) - ±1000 gr
Aragoniet is een aardende en verwarmende kalksteen die helpt om  pas op de plaats te maken wanneer dingen sneller gaan dan je kunt bijbenen. Brengt rust bij overstimulatie en stress en gaat hiermee overbelasting tegen.
€ 26,40
Nieuw
Ruwe groene kwarts met diopsiet (±3-8 cm) - ±1000 gr
Groene kwarts met diopside, ook bekend als groene diopsiet, brengt de wortel- en hartchakra in evenwicht. Het is een kalmerende steen die het hart opent en je helpt emotionele wonden te helen.
€ 17,80
Nieuw
Ruwe heliotroop (bloedsteen) (±3-8 cm) - ±1000 gr
Heliotroop of bloedsteen is een groene steen met rode vlekken (veroorzaakt door ijzeroxide) en heeft beschermende en aardende eigenschappen. Kalmeert ergernis, agressie en ongeduld en verbetert daarmee de zelfbeheersing. Maar de steen is ook activerend, verkwikkend en helpend bij vermoeidheid. Heliotroop helpt grenzen te stellen en negatieve invloeden buiten te houden. Fysiek heeft de steen een balancerend en neutraliserend effect. *
€ 26,40
Nieuw
Ruwe labradoriet (±3-8 cm) - ±1000 gr
Labradoriet is een steen met prachtige kleuren die de aura beschermt en versterkt. (Hoog)sensitieve personen hebben baat bij het dragen van labradoriet wanneer ze in een drukke omgeving moeten zijn. Voor sjamanen en andere genezers is het een beschermende steen die hen helpt veilig tussen verschillende rijken te 'reizen'. (*)
€ 17,50
Nieuw
Ruwe leopardiet (±3-8 cm) - ±1000 gr
Kalkooliet, ookwel Leopardiet genoemd vanwege het gestipte patroon van de steen, is een steen die helpt om emotionele en mentale last die je met je meedraagt los te laten. Kalkooliet  brengt tevens overvloed in alle mogelijke aspecten van het leven. Omdat Leopardiet een vorm van Jaspis is, heeft het ook de metafysische eigenschappen van Jaspis: grondend, beschermend en het afweren van negatieve energie. 
€ 26,40
Ruwe robijn met kyaniet (±3-8 cm) - ±1000 gr
Robijn geeft kracht en energie en werkt sterk activerend. De steen activeert het hart chakra en stimuleert passie, hartstocht, motivatie, enthousiasme, spontaniteit, seksuele activiteit, een positieve houding en overvloed. ...Kyaniet, ook wel distheen genoemd, is een glanzende zachte steensoort met een gelaagde opbouw. Meestal is hij blauw en aan die kleur dankt Kyaniet haar naam (vernoemd naar het Griekse woord kyanos, dat ‘blauw’ betekent). ...
€ 26,45
Agaat geode doos van 20 a 30 stuks ±250 g
Agaat kristalgrotten hebben een hoge decoratieve waarde. Ze kunnen in huis of  op een altaar worden geplaatst, of gebruikt worden bij kristaltherapie.
€ 89,95
Ruwe oranje calciet ±1Kg
Oranje calciet heeft, naast de algemene effecten van calciet, een specifieke reinigende en vitaliserende werking. Het herstelt de mentale balans, verbetert je stemming en heeft een positief effect op angst en depressieve gevoelens. (*)Ruwe, natuurlijke oranje calciet kan worden gebruikt ter decoratie, bij healing of om op een altaar te plaatsen.
€ 16,90
Power-box-7-Chakra-Harmonie ±750-850 g
Ruwe Amethist, Sodaliet, Blauwe kwarts, Oranje Calciet, Citrien (gebrande amethist), Groene Kwarts en Rode Jaspis. De kracht van balans en harmonie. Deze stenen helpen om alle zeven chakra's te balanceren, uit te lijnen en te reinigen. Ze ondersteunen verschillende energiecentra in het lichaam en stabiliseren je algehele energie. (*)
€ 26,35
Power Box 8 Innerlijke kracht en wijsheid ±500-650 g
Ruwe Tijgeroog, Fuchsiet, Muscoviet, Paarse mica en Blauwe kwarts. Stimuleer je natuurlijke innerlijke kracht en wijsheid. Ook moed en harmonie worden gestimuleerd met deze geselecteerde mineralen. Plaats de groep stenen in je huiselijke omgeving waar je ze kunt zien en aanraken zoveel je wilt. (*)
€ 29,84
Power box 2 Amethist drusen Healing ±800-1200 g
Amethist drusen (B-kwaliteit) zijn krachtige en beschermende mineralen. Amethist heeft een sterk helende, beschermende, zuiverende en ontspannende werking. Ook brengt de steen harmonie, innerlijke rust, een helder hoofd en inzicht in je gedrag en de keuzes die je maakt. Amethistkristallen hebben een spirituele kwaliteit en kunnen gebruikt worden om mensen te helpen in hogere bewustzijnsniveaus te komen.(*)
€ 61,62
Power box 4 Zwarte toermalijn Bescherming ±800-900 g
Toermalijn vibreert de kracht van bescherming en het reinigen van uw omgeving. De steen reinigt de aura, verwijdert obstakels en verdrijft negatieve energie. Ook heeft toermalijn het vermogen om te beschermen tegen negatieve straling. Omdat de steen negatieve energie kan absorberen, kan het de omgeving zowel beschermen als reinigen. De veelzijdigheid van deze steen maakt hem tot een must-have voor iedereen.(*)
€ 39,78
Power box 1 Bergkristal Helderheid ±800-1000 g
Bergkristal is een krachtige helende steen en energie generator. Deze steen stimuleert helder denken en waarnemen en helpt om contact te maken met je innerlijke wijsheid. Helder kwarts harmoniseert alle chakra's en lijnt het subtiele lichaam uit. Het absorbeert energie, slaat het op, geeft het af en reguleert het. (*) Plaats groepjes bergkristallen in de hoeken van je leefruimtes of therapiekamer.
€ 50,50
Power box 9 Evenwicht & ontspanning ±500-650 g
Ruwe Zwarte Kyaniet, Sodaliet, Veldspaat en Blauwe Kyaniet zijn krachtige mineralen om negatieve energie te zuiveren en ontspanning te stimuleren. Plaats de groep stenen in je huiselijke omgeving waar je ze kunt zien en aanraken zoveel als je wilt en ontvang de positieve vibes. (*)
€ 35,94
Ruwe rode jaspis ±1 Kg
Rode jaspis is een van de meest dynamische en activerende soorten jaspis. Werkt aardend en bevordert de doorstroming van energie door blokkades in de onderste chakra's, benen en knieën op te lossen. De steen heeft een verwarmend effect en geeft energie. Het helpt je om sterk te staan, gevuld met wilskracht en doorzettingsvermogen. (*)
€ 9,78