Ruwe onbewerkte mineralen

Ruwe onbewerkte mineralen

Ruwe onbewerkte mineralen in brokken, chips, punten en geodes.

Nieuw
Ruwe robijn met kyaniet ±1Kg
Robijn geeft kracht en energie en werkt sterk activerend. De steen activeert het hart chakra en stimuleert passie, hartstocht, motivatie, enthousiasme, spontaniteit, seksuele activiteit, een positieve houding en overvloed. ...Kyaniet, ook wel distheen genoemd, is een glanzende zachte steensoort met een gelaagde opbouw. Meestal is hij blauw en aan die kleur dankt Kyaniet haar naam (vernoemd naar het Griekse woord kyanos, dat ‘blauw’ betekent). ...
€ 26,45
Agaat geode doos van 20 a 30 stuks ±250 g
Agaat kristalgrotten hebben een hoge decoratieve waarde. Ze kunnen in huis of  op een altaar worden geplaatst, of gebruikt worden bij kristaltherapie.
€ 89,95
Ruwe oranje calciet ±1Kg
Oranje calciet heeft, naast de algemene effecten van calciet, een specifieke reinigende en vitaliserende werking. Het herstelt de mentale balans, verbetert je stemming en heeft een positief effect op angst en depressieve gevoelens. (*)Ruwe, natuurlijke oranje calciet kan worden gebruikt ter decoratie, bij healing of om op een altaar te plaatsen.
€ 16,90
Ruwe agaat ±1Kg
Agaat is een geweldig hulpmiddel voor meditatie en een krachtige steen voor healing. Heeft een grondend effect en vermindert gevoelens van jaloezie, afgunst, angst en stress. Bevordert fysieke en mentale kracht en stabiliteit. Ook is het een goede steen voor energetische bescherming. (*)
€ 9,78
Power-box-7-Chakra-Harmonie ±750-850 g
Ruwe Amethist, Sodaliet, Blauwe kwarts, Oranje Calciet, Citrien (gebrande amethist), Groene Kwarts en Rode Jaspis. De kracht van balans en harmonie. Deze stenen helpen om alle zeven chakra's te balanceren, uit te lijnen en te reinigen. Ze ondersteunen verschillende energiecentra in het lichaam en stabiliseren je algehele energie. (*)
€ 26,35
Power box 5 Pyriet Evenwicht & aarding ±1000-1200 g
Pyriet helpt je om stevig geaard te blijven en om beter inzicht te krijgen in persoonlijke motieven en overtuigingen. De steen helpt om je zelfvertrouwen te vergroten en op eigen benen te staan. Plaats groepen pyriet in je leefomgeving voor balans en harmonie.(*)
€ 54,60
Power box 10 Gouden driehoek ±800-900 g
Het wonder dat "de gouden driehoek" wordt genoemd, verwijst naar de combinatie van drie edelstenen: amethist, rozenkwarts en bergkristal. Deze combinatie wekt een optimale en krachtige energiestroom op door ze in je woonruimtes te plaatsen. (*)
€ 27,92
Power Box 8 Innerlijke kracht en wijsheid ±500-650 g
Ruwe Tijgeroog, Fuchsiet, Muscoviet, Paarse mica en Blauwe kwarts. Stimuleer je natuurlijke innerlijke kracht en wijsheid. Ook moed en harmonie worden gestimuleerd met deze geselecteerde mineralen. Plaats de groep stenen in je huiselijke omgeving waar je ze kunt zien en aanraken zoveel je wilt. (*)
€ 29,84
Power box 3 Rozenkwarts Liefde ±700-800 g
Rozenkwarts vibreert de kracht van de liefde. Rozenkwarts beschermt tegen milieuvervuiling en transformeert negatieve energie. Het is de steen van de universele liefde. Ook herstelt rozenkwarts het vertrouwen en de harmonie in relaties en moedigt onvoorwaardelijke liefde aan. De steen zuivert en opent het hart op alle niveaus om (zelf)liefde, vriendschap, diepe innerlijke genezing en gevoelens van vrede te bevorderen. Plaats waar mogelijk groepen rozenkwarts.(*)
€ 15,94
Power box 4 Zwarte toermalijn Bescherming ±800-900 g
Toermalijn vibreert de kracht van bescherming en het reinigen van uw omgeving. De steen reinigt de aura, verwijdert obstakels en verdrijft negatieve energie. Ook heeft toermalijn het vermogen om te beschermen tegen negatieve straling. Omdat de steen negatieve energie kan absorberen, kan het de omgeving zowel beschermen als reinigen. De veelzijdigheid van deze steen maakt hem tot een must-have voor iedereen.(*)
€ 39,78
Power box 1 Bergkristal Helderheid ±800-1000 g
Bergkristal is een krachtige helende steen en energie generator. Deze steen stimuleert helder denken en waarnemen en helpt om contact te maken met je innerlijke wijsheid. Helder kwarts harmoniseert alle chakra's en lijnt het subtiele lichaam uit. Het absorbeert energie, slaat het op, geeft het af en reguleert het. (*) Plaats groepjes bergkristallen in de hoeken van je leefruimtes of therapiekamer.
€ 50,50
Power box 9 Evenwicht & ontspanning ±500-650 g
Ruwe Zwarte Kyaniet, Sodaliet, Veldspaat en Blauwe Kyaniet zijn krachtige mineralen om negatieve energie te zuiveren en ontspanning te stimuleren. Plaats de groep stenen in je huiselijke omgeving waar je ze kunt zien en aanraken zoveel als je wilt en ontvang de positieve vibes. (*)
€ 35,94
Ruwe rode jaspis ±1 Kg
Rode jaspis is een van de meest dynamische en activerende soorten jaspis. Werkt aardend en bevordert de doorstroming van energie door blokkades in de onderste chakra's, benen en knieën op te lossen. De steen heeft een verwarmend effect en geeft energie. Het helpt je om sterk te staan, gevuld met wilskracht en doorzettingsvermogen. (*)
€ 9,78
Ruwe zwarte kyaniet ±500 g
Met zijn karakteristieke waaierachtige vorm is zwarte kyaniet een sterke steen voor bescherming en spiritueel ontwaken. Zwarte kyaniet versterkt je auraveld zodat negatieve invloeden wegblijven en je lichaam en geest zich veilig en ontspannen voelen. Vanuit die ontspannenheid, openen je chakra's enverhoogt je waarneming.(*)
€ 26,20
Ruwe hematiet ±1 Kg
Hematiet heeft een aardende, beschermende en harmoniserende werking. Vergroot vertrouwen en respect en versterkt het overlevingsinstinct en de wilskracht. Dit ondersteunt het loslaten van verslaving en dwangmatige gedragingen. Ook verbetert het de concentratie en het geheugen. (*)
€ 18,20
Ruwe chrevron amethist B kwaliteit ±1 Kg
Chevron-Amethyst is een sterke beschermsteen die een 'veiligheidsbubbel' creëert rond zijn drager. Hij buigt elke aanval van negativiteit af en houdt je veilig en beschermd! Het is ook een ontnuchterende steen die zeer behulpzaam is bij het afkicken van een slechte gewoonte of het stoppen met een verslaving. Chevron-Amethyst bevordert zelfgroei en ontwikkeling.
€ 22,40
Ruwe maansteen ± 250 g
Maansteen is een veldspaat met paarlemoer glans en kan qua kleur variëren van zilverwit met een blauwachtige weerschijn met zachte tinten tot roodachtige beige, geelgroen of zelfs zwart.
€ 19,78
Ruwe amethist punten +/- 300-500 g
Ruwe Amethist punten is een paars gekleurd kwartskristal. Paarse tinten variëren van licht lavendel tot diep violet. Amethistkristallen hebben een spirituele kwaliteit en kunnen worden gebruikt om je te helpen toegang te krijgen tot hogere bewustzijnsniveaus. Het kan dienen als een brug tussen fysieke en etherische frequenties en een opening creëren voor verlichting. (*)Dit is een natuurproduct, dus kleur, vorm en grootte kunnen variëren en afwijken van de getoonde afbeelding.
€ 21,65
Ruwe amethist punten +/- 50-300 g
Ruwe Amethist punten is een paars gekleurd kwartskristal. Paarse tinten variëren van licht lavendel tot diep violet. Amethistkristallen hebben een spirituele kwaliteit en kunnen worden gebruikt om je te helpen toegang te krijgen tot hogere bewustzijnsniveaus. Het kan dienen als een brug tussen fysieke en etherische frequenties en een opening creëren voor verlichting. (*)Dit is een natuurproduct, dus kleur, vorm en grootte kunnen variëren en afwijken van de getoonde afbeelding.
€ 13,25
Ruwe amethist punten +/- 500-850 g
Ruwe Amethist punten is een paars gekleurd kwartskristal. Paarse tinten variëren van licht lavendel tot diep violet. Amethistkristallen hebben een spirituele kwaliteit en kunnen worden gebruikt om je te helpen toegang te krijgen tot hogere bewustzijnsniveaus. Het kan dienen als een brug tussen fysieke en etherische frequenties en een opening creëren voor verlichting. (*)Dit is een natuurproduct, dus kleur, vorm en grootte kunnen variëren en afwijken van de getoonde afbeelding.
€ 36,20
Bergkristal chips +/- 1 Kg
Bergkristal of kristalkwarts is een krachtige helende steen en energiebron. Stimuleert helder denken en zuivere waarneming. En ondersteunt de verbinding met je innerlijke wijsheid. Bergkristal zuivert en versterkt zowel het energetische als het fysieke lichaam. (*) Dit is een natuurproduct, dus kleur, vorm en grootte kunnen variëren en afwijken van de getoonde afbeelding.
€ 9,99
Rozenkwarts chips +/- 1 Kg - ±3-5 cm
Kenmerken van Rozenkwarts chips: De Liefdessteen. Brengt harmonie, geneest en verfrist emoties. Verkoelt driftbuien, ruimt opgeslagen woede, schuldgevoelens en jaloezie op. Stimuleert compassie, (zelf)liefde en harmonie. (*)Dit is een natuurproduct, dus kleur, vorm en grootte kunnen variëren en afwijken van de getoonde afbeelding.
€ 9,99
Rozenkwarts chips +/- 1 Kg - ±1-3 cm
Kenmerken van Rozenkwarts chips: De Liefdessteen. Brengt harmonie, geneest en verfrist emoties. Verkoelt driftbuien, ruimt opgeslagen woede, schuldgevoelens en jaloezie op. Stimuleert compassie, (zelf)liefde en harmonie. (*)Dit is een natuurproduct, dus kleur, vorm en grootte kunnen variëren en afwijken van de getoonde afbeelding.
€ 9,50