Sacred Geometry Essences

Sacred Geometry Essences

De Platonic Solid & Sacred Geometry Essences zijn krachtige herinneringen aan de oorspronkelijke matrix of blauwdruk van ons energetische systeem. Deze Essences werken op een subtiel niveau en helpen bij het herstel van orde en balans binnen onze energetische blauwdruk.

Sacred Geometry

De lagen van ons Lichtlichaam bestaan ​​uit heilige geometrische vormen die elk een bewustzijnsniveau hebben dat een ankerpunt biedt voor ons multidimensionale zelf. Naarmate we ons bewustzijn boven de driedimensionale inzichten verheffen, breidt ons vermogen om verbinding te maken met deze lagen van onszelf en intentionele scheppers te worden zich snel uit.
Sphere Sacred Geometry Essences 10 ml
De Bol vertegenwoordigt de leegte, de essentie van de hele schepping Dit is diepgaande, vrouwelijke energie die je helpt te verbinden met je eigen creatieve, heilige centrum.
€ 6,25
Star Tetrahedron Sacred Geometry Essences 10 ml
Het menselijke Mer-Ka-Bah veld is een draaiende ster-tetraëder, geactiveerd door licht en liefde. Deze geometrische vorm bevat een bewustzijnsniveau dat je zal helpen verbinding te maken met het vijfdimensionale eenheidsbewustzijn.
€ 6,25
Flower of Life Sacred Geometry Essences 10 ml
Laatste items in voorraad
Het oude patroon van de Bloem des Levens is de oorspronkelijke blauwdruk voor de schepping van ons universum. Verborgen in de stromende vrouwelijke cirkels van creatie, die zichtbaar zijn in het patroon, zijn de kubus van Metatron en alle platonische solide vormen.
€ 6,25
Octahedron Sacred Geometry Essences 10 ml
De Octaëder is een belangrijk aspect van ons eigen fundamentele energieveld en creëert de basislaag voor de andere lagen van ons lichtlichaam. Het bevordert balans en harmonie en herinnert ons eraan dat 'as above, so below'.
€ 6,25
Hexahedron Sacred Geometry Essences 10 ml
De Hexahedron (Kubus) biedt een structuur waarin creatieve intentie in fysieke vorm kan worden gebracht. Gebruik deze essentie om de basisstructuur van de etherische blauwdruk van de matrix van je fysieke lichaam te helpen versterken.
€ 6,25
Tetrahedron Sacred Geometry Essences 10 ml
De tetraëder richt de energie van de schepping in een nauwkeurig formaat van licht, kleur en geluid. Je zou een tetraëder kunnen gebruiken om de energetische template voor een project of ander creaPH3511/06 tief streven te bundelen, terwijl je het in fysieke manifestatie brengt.
€ 6,25