Sacred Geometry Essences

Sacred Geometry Essences

De Platonic Solid & Sacred Geometry Essences zijn krachtige herinneringen aan de oorspronkelijke matrix of blauwdruk van ons energetische systeem. Deze Essences werken op een subtiel niveau en helpen bij het herstel van orde en balans binnen onze energetische blauwdruk.

Sacred Geometry

De lagen van ons Lichtlichaam bestaan ​​uit heilige geometrische vormen die elk een bewustzijnsniveau hebben dat een ankerpunt biedt voor ons multidimensionale zelf. Naarmate we ons bewustzijn boven de driedimensionale inzichten verheffen, breidt ons vermogen om verbinding te maken met deze lagen van onszelf en intentionele scheppers te worden zich snel uit.
Sacred Geometry Essences SET van 10
De Sacred Geometry Set bevat de volgende 10 Essences: Tetrahedron, Hexahedron, Octahedron, Dodecahedron, Icosahedron, Flower of Life, Sphere, Star Terahedron, Metatrons Blends & Inner Light. Lees uitgebreide beschrijvingen bij de aparte flesjes.De Platonic Solid & Sacred Geometry Essences zijn krachtige herinneringen aan de oorspronkelijke matrix of blauwdruk van ons energetische systeem. Deze Essences werken op een subtiel niveau en helpen bij het herstel van orde en balans binnen onze energetische blauwdruk.
€ 68,50
Tetrahedron Sacred Geometry Essences 10 ml
De tetraëder richt de energie van de schepping in een nauwkeurig formaat van licht, kleur en geluid. Je zou een tetraëder kunnen gebruiken om de energetische template voor een project of ander creaPH3511/06 tief streven te bundelen, terwijl je het in fysieke manifestatie brengt.
€ 6,25
Inner Light Sacred Geometry Essences 10 ml
De Inner Light Essence is een mix van alle vijf Platonic Solid Essences & Sphere, samen met de vibraties van goud, shattuckiet & groene calciet. Deze combinatie zal het lichaam en zijn energetische structuur helpen herinneren hoe de regeneratieve eigenschappen van licht te absorberen en gebruiken.
€ 6,25
Hexahedron Sacred Geometry Essences 10 ml
De Hexahedron (Kubus) biedt een structuur waarin creatieve intentie in fysieke vorm kan worden gebracht. Gebruik deze essentie om de basisstructuur van de etherische blauwdruk van de matrix van je fysieke lichaam te helpen versterken.
€ 6,25
Octahedron Sacred Geometry Essences 10 ml
De Octaëder is een belangrijk aspect van ons eigen fundamentele energieveld en creëert de basislaag voor de andere lagen van ons lichtlichaam. Het bevordert balans en harmonie en herinnert ons eraan dat 'as above, so below'.
€ 6,25
Flower of Life Sacred Geometry Essences 10 ml
Het oude patroon van de Bloem des Levens is de oorspronkelijke blauwdruk voor de schepping van ons universum. Verborgen in de stromende vrouwelijke cirkels van creatie, die zichtbaar zijn in het patroon, zijn de kubus van Metatron en alle platonische solide vormen.
€ 6,25
Star Tetrahedron Sacred Geometry Essences 10 ml
Het menselijke Mer-Ka-Bah veld is een draaiende ster-tetraëder, geactiveerd door licht en liefde. Deze geometrische vorm bevat een bewustzijnsniveau dat je zal helpen verbinding te maken met het vijfdimensionale eenheidsbewustzijn.
€ 6,25
Metatrons Blend Sacred Geometry Essences 10 ml
Deze essentie is voor diegenen die willen werken met de energieën van de vijf Platonische Solid-vormen en de Bol tezamen. De energetische patronen van Metatron's Cube zijn ook opgenomen in deze combinatie van essenties.
€ 6,25
Sphere Sacred Geometry Essences 10 ml
De Bol vertegenwoordigt de leegte, de essentie van de hele schepping Dit is diepgaande, vrouwelijke energie die je helpt te verbinden met je eigen creatieve, heilige centrum.
€ 6,25