Sale

Sale

Sale - Magazijnopruiming - Uitlopende Producten

Ontdek een wereld van innerlijke rust, wijsheid en zelfontdekking met onze prachtige collectie spirituele producten, nu beschikbaar tegen buitengewone prijzen.

Van kristallen en edelstenen tot boeddha beelden, meditatiekussens, spirituele sieraden en meer, onze sale biedt een uitgelezen selectie van spirituele schatten die je reis naar zelfontdekking en welzijn verrijken. Of je nu een ervaren beoefenaar bent of net begint aan je spirituele reis, bij ons vind je de perfecte metgezellen om je pad te verlichten.

Laat je inspireren door de kracht van onze producten, die zorgvuldig zijn geselecteerd om harmonie, balans en positieve energie in je leven te brengen. Profiteer nu van deze kans om je spirituele collectie uit te breiden en jezelf te omringen met liefdevol gemaakte items die je ziel voeden.

Maar wacht niet te lang! Deze aanbiedingen zijn slechts tijdelijk beschikbaar en de voorraad is beperkt. Grijp nu je kans om te investeren in je spirituele groei en welzijn, en ontdek de magie van onze sale.

Dus waar wacht je nog op? Laat jezelf onderdompelen in de serene sfeer van onze spirituele sale en vind de perfecte stukken om je spirituele reis te verrijken. Shop nu en laat het licht van je ziel schijnen!"

-16%
Auto- of raamhanger Boeddha Shakyamuni
Auto- of raamhanger Boeddha Shakyamuni is een tweezijdige beschermingshanger voor in de auto, bij een raam of deur. Om negatieve energie of ongeluk af te weren en positiviteit te verspreiden. 
€ 18,46
€ 21,98
-16%
Auto- of raamhanger Groene Tara
Auto- of raamhanger Groene Tara is een tweezijdige beschermingshanger voor in een auto, bij een raam of deur. Om negatieve energie of ongeluk te weren en positiviteit te verspreiden.
€ 18,46
€ 21,98
-15%
Auto- of raamhanger Guru Rinpoche
Auto- of raamhanger Guru Rinpoche is een tweezijdige beschermhanger voor in de auto, bij het raam of de deur. Om negatieve energie of ongeluk af te weren en positiviteit te verspreiden.
€ 18,68
€ 21,98
-16%
Auto- of raamhanger Manjushri
Auto- of raamhanger Manjushri is een tweezijdige beschermingshanger voor in de auto, bij een raam of deur. Om negatieve energie of ongeluk af te weren en positiviteit te verspreiden.
€ 18,46
€ 21,98
-16%
Auto- of raamhanger Chenrezig
Auto- of raamhanger Chenrezig is een tweezijdige beschermingshanger voor in de auto, bij een raam of deur. Om negatieve energie of ongeluk af te weren en positiviteit te verspreiden.
€ 18,46
€ 21,98
-16%
Auto- of raamhanger Zhambala
Auto- of raamhanger Zhambala is een tweezijdige beschermingshanger voor in de auto, bij een raam of deur. Om negatieve energie of ongeluk af te weren en positiviteit te verspreiden.
€ 18,46
€ 21,98
-16%
Auto- of raamhanger Wiel des Levens
Auto- of raamhanger Wiel des Levens is een tweezijdige beschermingshanger voor in de auto, bij een raam of deur. Om negatieve energie of ongeluk af te weren en positiviteit te verspreiden.
€ 18,46
€ 21,98
-16%
Auto- of raamhanger Vajrapani
Auto- of raamhanger Vajrapani is een tweezijdige beschermingshanger voor in de auto, bij een raam of deur. Om negatieve energie of ongeluk af te weren en positiviteit te verspreiden.
€ 18,46
€ 21,98
-12%
Feng Shui Bloem des levens hanger
Wanneer u deze in het raam ophangt, tovert het zonlicht magische kleuren door de hele kamer!Wordt geleverd in blauw kartonnen luxe geschenkdoos.
€ 15,40
€ 17,50
-50%
Donut lapis lazuli zonder koord 3 stuks
Prijs per stuk : 7,20 € Lapis Lazuli is een diep blauwe steen met gouden pyriet draden die van oudsher door Egyptische Priesters, Koningen en Krijgers werd geroemd om z'n kracht.
€ 12,00
€ 23,99
-50%
Donut aventurijn zonder koord 3 stuks
Prijs per stuk : 6,30 €Aventurijn ondersteunt je om je dromen waar te maken. Het stimuleert besluitvaardigheid, enthousiaste volharding en creativiteit.
€ 7,25
€ 14,50
-20%
Donut amethist zonder koord
Amethist is een purperkleurig kwartskristal. Kleuren variëren van licht lavendel tot diep violet. Amethist kristallen bezitten spirituele eigenschappen en kunnen worden gebruikt ter ondersteuning van het verhogen van je bewustzijnsniveau.
€ 8,96
€ 11,20
-50%
Donut rozenkwarts zonder koord 3 stuks
Prijs per stuk : 4,95 €Rozenkwarts stimuleert zachtheid en liefde en bewerkstelligt positieve emotionele uitwisseling. Met de rozenkwarts leert u (weer) van uzelf en van anderen te houden.
€ 8,25
€ 16,50
-50%
Donut lapis lazuli zonder koord
Lapis Lazuli is een diep blauwe steen met gouden pyriet draden die van oudsher door Egyptische Priesters, Koningen en Krijgers werd geroemd om z'n kracht. De steen bevordert authenticiteit,  helder weten, spiritueel inzicht, innerlijke rust en vrede. Lapis lazuli faciliteert oprecht communicatie en healing, zowel fysiek als emotioneel.
€ 5,60
€ 11,20
-50%
Donut aventurijn zonder koord 3 stuks
Prijs per stuk : 4,50 €Aventurijn ondersteunt je om je dromen waar te maken. Het stimuleert besluitvaardigheid, enthousiaste volharding en creativiteit.
€ 7,50
€ 15,00
-50%
Donut bergkristal zonder koord 3 stuks
Prijs per stuk : 4,95 €Bergkristal is een krachtige helende steen en energieversterker. Het bevordert helder denken en overstijgende waarneming. Ondersteunt de verbinding met het innerlijk weten.
€ 8,25
€ 16,50
-20%
Maanvormige edelsteen agaat 2 stuks
Agaat is een krachtig hulpmiddel bij meditatie en healing. Het heeft een aardende werking en vermindert gevoelens van jaloezie, afgunst, angst en stress. Het bevordert aldus fysieke en mentale kracht en stabiliteit. Het is tevens een goede steen voor bescherming. *
€ 11,52
€ 14,40
-10%
Wierook Aroma Temple 12 stuks
Een vleug van de goddelijke wereld, de heiligheid en de zuiverheid - dat is wat je waarneemt in de geur als je een stokje van deze tempelwierook aansteekt.Dit subtiele, maar toch goed waarneembare aroma werkt als een tovermiddel, om je zintuigen te strelen en de perfecte ambiance te creëren alsof je in een heilige Indiase tempel bent.
€ 8,28
€ 9,20
-20%
Ohm bola zwangerschapshanger goudkleur
Laatste items in voorraad
Ohmhanger met een belletje erin, ook wel bekend als zwangerschaps bola of babybelletje. Kan tevens gebruikt worden als aromahanger: Besprenkel het bijgeleverde lavasteenballetje met 1-2 druppels van de door jou gewenste etherische olie (niet meegeleverd) en plaats deze in de hanger in plaats van het belletje.
€ 10,80
€ 13,50