Scapoliet edelsteen hanger
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Scapoliet edelsteen hanger

Ontdek de betoverende pracht van onze Scapoliet edelsteen hanger. Scapoliet is een zeldzame en unieke edelsteen met een kleurrijk karakter en een opvallende uitstraling.

€ 8,59 Inclusief belasting

€ 7,10 Exclusief belasting

Omschrijving

Edelsteen hanger Scapoliet kopen

Ontdek de betoverende pracht van onze Scapoliet edelsteen hanger. Scapoliet is een zeldzame en unieke edelsteen met een kleurrijk karakter en een opvallende uitstraling.

Onze Scapoliet edelsteen hanger is zorgvuldig vervaardigd om de natuurlijke schoonheid van de steen te benadrukken. Scapoliet staat bekend om zijn heldere tinten en unieke kristalstructuur, die een speelse en levendige energie uitstralen.

Het dragen van een Scapoliet hanger kan u helpen bij het vergroten van uw zelfvertrouwen, het bevorderen van positieve veranderingen en het versterken van uw innerlijke kracht. Deze edelsteen wordt ook geassocieerd met het activeren van de spirituele groei en het stimuleren van creativiteit.

Scapoliet heeft een kalmerende werking en bevordert persoonlijke groei. Het helpt bij het opheffen van blokkades in de linkerhersenhelft, waardoor emotionele trauma's uit het verleden of vorige levens kunnen worden verlicht. Deze krachtige steen moedigt je aan en motiveert je om je levenspad te volgen en je horizon te verbreden. Hij schenkt je volharding en discipline. Scapoliet heeft een positieve invloed op je humeur, versterkt je levenslust en helpt je van negatieve gewoontes af te komen. Bovendien herstelt hij je gevoel van persoonlijke vrijheid en eigenwaarde.

Onze edelsteen hangers worden zorgvuldig geselecteerd op basis van kwaliteit en vakmanschap. Elk stuk is met de hand gemaakt en met precisie geslepen, zodat u een prachtige en unieke hanger ontvangt.

Ervaar de betoverende energie van Scapoliet met onze edelsteen hanger. Of u nu uzelf wilt verwennen of een bijzonder cadeau zoekt, deze hanger is een perfecte keuze. Bestel vandaag nog en draag de levendige en transformerende kracht van Scapoliet bij u, terwijl u geniet van de schittering en kleurenpracht van deze bijzondere edelsteen.

Disclaimer

Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij uw arts!

Chakra

Wit, geel, lichtgroen op de zonnevlechtchakra (3e) en blauw, blauwpaars de derde oogchakra (6e) en kruinchakra (7e)

Sterrenbeeld 

Stier (21 april tot 21 mei) en Weegschaal (23 september tot 22 oktober)

Verzorging

Scapoliet kan beter niet te veel gereinigd worden met water.

Datasheet
8718561005083
221 Items
8718561005083
Je bent misschien ook geïnteresseerd in