Schedelhangers - Edelstenen en Mineralen

Schedelhangers

Deze schedels, uitgevoerd als hanger, worden beschouwd als een van de grote mysteries van de wereld. Toen de 1e kristallen schedels werden gevonden in oude ruïnes in Mexico en Belize werkten deze al erg op onze verbeelding in. Hoe was het mogelijk dat men zulke kwaliteit schedels überhaupt konden maken, laat staan de toegeschreven werking ervan.

Volgens de Maya’s en de Azteken zijn kristallen schedels belangrijk voor de mensheid en ze werden door hen vereerd. Er gaan veel legendes over kristallen schedels, 1 legende gaat over 13 kristallen schedels en er word voorspeld dat wanneer deze schedels samen komen, de kennis die zij bezitten wordt gedeeld met de mensheid. De kristallen vormen een eenheid met het veld (Akasha veld). Hiermee wordt bedoeld: het magnetisch veld wat zich rondom de aarde bevindt. Lynn Mc Taggert beschreef in haar boek “het veld” dat er veel wetenschappelijk bewijs is dat het veld inderdaad bestaat. Het veld zou de kennis van het verleden, het heden en de toekomst bevatten. De kristallen schedels vervullen hun rol hierin.

Kristallen schedels maken verbinding
Het gaat hierom verbinding, verbinding met het veld. De kristallen schedels helpen je deze verbinding te maken door je bewustzijn te vergroten. Een veel gebruikte methode is mediteren en visualisaties. De kristallen schedels gebruik je hierbij om via de schedel jezelf te trainen om het hoger bewustzijn te bereiken.

Transformeren met behulp van kristallen schedels
Wanneer je het hoger bewustzijn kan bereiken? Dan pas zou je kunnen transformeren, waarna je geestelijk en fysiek kunt gaan waarnemen. Het verhoogde bewustzijn maakt je attent op wat er om je heen gebeurt en laat je alles duidelijk waarnemen. Onze verlossing zit in het waarnemen.

Een Nieuwe wereld
De verbondenheid met het veld, al dan niet via een kristallen schedel, opent een nieuwe wereld waarin nieuwe ideeën, uitvindingen, wensen en nog veel meer zaken zich aan jou kunnen manifesteren. Je hogere bewustzijn laat je dingen ervaren welke je niet eerder hebt waargenomen. Daardoor kan het zich manifesteren in jou fysieke wereld. Inderdaad, gedachten worden dingen. Ook hiervan is redelijk veel wetenschappelijk bewijs verzameld zoals beschreven in het boek van Lynn mc Taggert “Gedachte worden dingen“.

Disclaimer:

Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is en hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, toch is zij niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij uw arts!

-5%
Blaufluss schedelhanger aan koord (synth)
Blaufluss schedel hanger van ca. 20-25 mm aan een waskoord. Het koord is in lengte verstelbaar. Blaufluss is een synthetische steen.
€ 10,45
€ 11,00
-5%
Unakiet schedel hanger aan koord
Unakiet schedel hanger van ca. 20-25 mm aan een waskoord. Het koord is in lengte verstelbaar.
€ 10,45
€ 11,00
-5%
Roze kwarts schedelhanger aan koord
Roze kwarts schedel hanger van ca. 20-25 mm aan een waskoord. Het koord is in lengte verstelbaar.
€ 10,45
€ 11,00
-5%
Jaspis rood schedelhanger aan koord
Rode Jaspis schedel hanger van ca. 20-25 mm aan een waskoord. Het koord is in lengte verstelbaar.
€ 10,45
€ 11,00
-5%
Opaliet schedelhanger aan koord (synth)
Laatste items in voorraad
Opaliet schedel hanger van ca. 20-25 mm aan een waskoord. Het koord is in lengte verstelbaar. Opaliet is een synthetische steen.
€ 10,45
€ 11,00
-5%
Goldfluss schedelhanger aan koord (synth)
Goldfluss schedel hanger van ca. 20-25 mm aan een waskoord. Het koord is in lengte verstelbaar. Goldfluss is een synthetische steen
€ 10,45
€ 11,00
-5%
Agaat mos schedelhanger aan koord
Laatste items in voorraad
Agaat mos schedel hanger van ca. 20-25 mm aan een waskoord. Het koord is in lengte verstelbaar.
€ 10,45
€ 11,00
-5%
Mokaiet schedel hanger aan koord
Laatste items in voorraad
Mokaiet schedel hanger van ca. 20-25 mm aan een waskoord. Het koord is in lengte verstelbaar.
€ 10,45
€ 11,00
-5%
Calciet geel schedelhanger aan koord
Laatste items in voorraad
Gele Calciet schedel hanger van ca. 20-25 mm aan een waskoord. Het koord is in lengte verstelbaar.
€ 10,45
€ 11,00