Scoleziet edelsteen hanger
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Scoleziet edelsteen hanger

Ontdek de serene schoonheid van onze Scoleziet edelsteen hanger. Scoleziet is een zeldzame en prachtige edelsteen die bekend staat om zijn zachte en kalmerende energie.

€ 8,59 Inclusief belasting

€ 7,10 Exclusief belasting

Omschrijving

Edelsteen hanger Scoleziet kopen

Ontdek de serene schoonheid van onze Scoleziet edelsteen hanger. Scoleziet is een zeldzame en prachtige edelsteen die bekend staat om zijn zachte en kalmerende energie.

Onze Scoleziet edelsteen hanger is zorgvuldig vervaardigd om de natuurlijke pracht van de steen te benadrukken. Scoleziet heeft een delicate uitstraling en straalt een gevoel van vrede en rust uit.

Het dragen van een Scoleziet hanger kan u helpen bij het bevorderen van diepe ontspanning, het verlichten van stress en het stimuleren van spirituele groei. Deze edelsteen wordt geassocieerd met het openen van het derde oog en het versterken van de intuïtie.

Onze edelsteen hangers worden met zorg geselecteerd op basis van kwaliteit en vakmanschap. Elk stuk is met de hand gemaakt en met precisie geslepen, zodat u een prachtige en unieke hanger ontvangt.

Ervaar de serene energie van Scoleziet met onze edelsteen hanger. Of u nu uzelf wilt verwennen of een bijzonder cadeau zoekt, deze hanger is een perfecte keuze. Bestel vandaag nog en draag de rustgevende en verlichtende kracht van Scoleziet bij u, terwijl u geniet van de prachtige uitstraling van deze betoverende edelsteen.

Disclaimer

Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij uw arts!

Chakra

Hartchakra (4e) en kruinchakra (7e)

Sterrenbeeld 

Weegschaal (23 sept - 22 okt)

Verzorging

Scoleziet kan beter niet te veel gereinigd worden met water.

Datasheet
8718561005090
80 Items
8718561005090
Je bent misschien ook geïnteresseerd in