Seleniet wit edelsteen hart 40 mm
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Seleniet wit edelsteen hart 40 mm

Ervaar de pure schoonheid van ons Seleniet Wit Edelsteen Hart van 40 mm! Dit prachtige seleniet hart brengt niet alleen een vleugje elegantie in je leven, maar ook de kalmerende en zuiverende energie van seleniet.

€ 7,99 Inclusief belasting

€ 6,60 Exclusief belasting

Omschrijving

Seleniet wit edelsteen hart 40 mm kopen

Ervaar de pure schoonheid van ons Seleniet Wit Edelsteen Hart van 40 mm! Dit prachtige seleniet hart brengt niet alleen een vleugje elegantie in je leven, maar ook de kalmerende en zuiverende energie van seleniet.

Dit zorgvuldig vervaardigde Seleniet Hart straalt niet alleen fysieke schoonheid uit, maar ook een rustgevende sereniteit. Seleniet staat bekend om zijn vermogen om rust en helderheid te bevorderen, zowel fysiek als spiritueel.

Plaats het Seleniet Wit Edelsteen Hart van 40 mm op een speciale plek in je leefruimte om een aura van vrede en bescherming te creëren. Voel de kalmerende vibraties terwijl dit betekenisvolle seleniet hart een harmonieuze sfeer in je omgeving brengt.

Bestel vandaag nog jouw Seleniet Wit Edelsteen Hart en omarm de zuiverende energie van dit prachtige kristal. Voeg een vleugje spirituele betekenis toe aan je dagelijkse leven en geniet van de positieve vibes!

Let op: Elk Seleniet Wit Edelsteen Hart is uniek en kan variëren in patronen en tinten in vergelijking met de getoonde afbeelding.

De Werking van Seleniet:

Seleniet is een bijzondere edelsteen met unieke eigenschappen en een subtiele, maar krachtige werking. Het staat bekend om zijn vermogen om negatieve energie te absorberen en om te zetten, waardoor het een zuiverende invloed heeft op zowel de omgeving als het individu. De steen straalt een kalmerende en rustgevende energie uit, waardoor het stress kan verminderen en helderheid van denken kan bevorderen.

Vanuit spiritueel oogpunt wordt seleniet geassocieerd met het openen van het kruinchakra, wat verbonden is met hoger bewustzijn en spirituele groei. Mensen gebruiken seleniet vaak ter ondersteuning bij meditatie en om een diepere connectie met hogere dimensies te ervaren. De engelachtige uitstraling van seleniet heeft het ook in verband gebracht met communicatie met engelen.

Naast spirituele aspecten staat seleniet bekend om zijn vermogen tot emotionele genezing. Het kan helpen bij het helen van emotionele wonden, het loslaten van trauma's en het bevorderen van liefde en positiviteit. Seleniet wordt ook gezien als een steen die helder denken stimuleert, waardoor het ordenen van gedachten en het nemen van beslissingen wordt vergemakkelijkt.

Bovendien wordt seleniet gebruikt als een beschermende steen, die een energetische barrière kan creëren tegen negatieve invloeden. Het is belangrijk om te onthouden dat de werking van seleniet persoonlijk kan variëren en het wordt aanbevolen om de steen regelmatig te reinigen vanwege zijn snelle absorptie van energie.

Of je nu een edelstenenliefhebber bent of op zoek bent naar een spiritueel geschenk, het Seleniet Wit Edelsteen Hart van 40 mm is een betekenisvolle keuze. Laat dit prachtige seleniet hart je begeleiden op je spirituele pad.

Disclaimer:

Het is en blijft belangrijk om, indien nodig, altijd medische hulp te zoeken. Hoewel we op deze site essentiële informatie delen die de gezondheid ten goede zou kunnen komen, is deze niet bedoeld als vervanging van professioneel medisch advies. Bij gezondheidsproblemen wordt aangeraden om altijd contact op te nemen met een gekwalificeerde arts!

Product informatie

Afmetingen4 cm
Gewicht0.035 kg
MateriaalSeleniet
KleurWit
ChakraHartchakra (4e) en kruinchakra (7e)
SterrenbeeldStier
Verzorging

Seleniet moet zo min mogelijk in contact komen met water.

Meer informatie voor het reinigen en opladen van edelstenen en mineralen vind je op onze blog Edelstenen en Mineralen reinigen en opladen

Datasheet
8718561036001
1271 Items
8718561036001
Je bent misschien ook geïnteresseerd in