Shiva Lingham edelsteen hanger
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Shiva Lingham edelsteen hanger

Ontdek de spirituele pracht van onze Shiva Lingham edelsteen hanger. Shiva Lingham is een heilige en krachtige steen die diepgeworteld is in het hindoeïsme en wordt vereerd als een symbool van vruchtbaarheid, creativiteit en spirituele vereniging.

€ 9,10 Inclusief belasting

€ 7,52 Exclusief belasting

Omschrijving

Edelsteen hanger Shiva Lingham kopen

Ontdek de spirituele pracht van onze Shiva Lingham edelsteen hanger. Shiva Lingham is een heilige en krachtige steen die diepgeworteld is in het hindoeïsme en wordt vereerd als een symbool van vruchtbaarheid, creativiteit en spirituele vereniging.

De Shiva Lingham edelsteen hanger is zorgvuldig vervaardigd om de essentie van de steen vast te leggen. Het unieke patroon en de vorm van de Shiva Lingham maken elke hanger tot een uniek en betekenisvol sieraad.

Het dragen van een Shiva Lingham hanger kan u helpen bij het bevorderen van spirituele groei, het versterken van uw innerlijke kracht en het brengen van harmonie en balans in uw leven. Deze edelsteen staat bekend om zijn energetische eigenschappen en kan u ondersteunen bij het bereiken van spirituele verlichting.

Onze edelsteen hangers worden met zorg geselecteerd op basis van kwaliteit en vakmanschap. Elk stuk is met de hand gemaakt en met precisie geslepen, zodat u een prachtige en unieke hanger ontvangt die u met trots kunt dragen.

Ervaar de spirituele energie van Shiva Lingham met onze edelsteen hanger. Of u nu uzelf wilt verwennen of een bijzonder cadeau zoekt, deze hanger is een perfecte keuze. Bestel vandaag nog en draag de krachtige en spirituele betekenis van Shiva Lingham bij u, terwijl u geniet van de prachtige uitstraling van deze betoverende edelsteen.

Linghams worden enkel gevonden in de Narmada Rivier hoog in de bergen van Mandhata, een van de zeven heilige plaatsen van pilgrimage in India. Elke Lingham bevat heilige markeringen die op het voorhoofd van Lord Shiva te vinden zijn. De stenen zijn "Crypto Crystalline Quartz", en hebben de zuiverste en sterkste vibraties van alle stenen op Aarde. Ze stralen een vibratie uit die je huis of tempel zorgvuldig reinigt. De steen staat voor zowel de mannelijke als de vrouwelijke energie van wijsheid. Elke steen is anders. Kleuren, patroon, maat en vorm varieren.

Disclaimer

Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij uw arts!

Chakra

Alle chakra's

Sterrenbeeld 

Stier (21 april - 21 mei), Maagd (24 augustus - 23 september), Boogschutter (23 november - 21 december), Kreeft (22 juni - 22 juli), Waterman (21 januari - 19 februari) en Vissen (20 februari - 20 maart)

Verzorging

Shiva lingam kan op alle manieren gereinigd en opgeladen worden.

Datasheet
8718561005151
21 Items
8718561005151
Je bent misschien ook geïnteresseerd in
chat Commentaar (0)