Sieraden Chakra design

Sieraden Chakra design

Chakra sieraden met symbolen en edelstenen, volgens de chakra kleuren. Hangers, Hartjes, Armbanden vind je hier

Chakra Sieraden Kopen

Chakra is van oorsprong een begrip uit de traditionele Indiase geneeskunde. Het woord ‘chakra’ komt uit het Sanskriet en betekent ‘wiel’ of ‘cirkel’.
Enkele duizenden jaren geleden werden de chakra's ontdekt door Indiase spirituele genezers.

De chakra’s worden voorgesteld als ronddraaiende trechtervormige energievelden, die gelegen zijn op de belangrijkste zenuwknopen langs de wervelkolom. In de chakra’s komen de energiekanalen, die ook wel nadi`s genoemd worden, samen.

Kleurrijke Chakra Sieraden

De Chakra kleuren komen overeen met de spectrum kleuren van de regenboog. Is dit toevallig? Zeker niet aangezien de regenboog staat voor harmonie. De chakra's staan dan ook voor harmonie op zichzelf en met elkaar. Juist daarom zijn chakra sieraden zo kleurrijk en worden versierd met edelstenen.

Kleuren en Edelstenen

In de chakra filosofie worden de chakra's onderscheiden door de symbolische en spirituele betekenis. Ze worden ook gerelateerd aan kleuren en edelstenen. Het is zo dat de kleuren en edelstenen een eenheid vormen door hun energie die ze uitstralen.

-10%
Chakrahanger Boeddha 2 stuks
Chakra is Sanskriet voor ‘wiel’ en betekent wiel van energie. Het zijn de energiecentra in je lichaam. Het zijn ronddraaiende energiecentra, die de energiestromen binnen het menselijke bioveld reguleren.
€ 12,24
€ 13,60
Aanbieding!-9%
Sleutelhanger chakra bescherming 2 stuks
Prijs per stuk : 5,60 €Sleutelhanger met chakra chips en shungiet voor bescherming.De chakra chips bestaan uit granaat, carneool, gele aventurijn, groene aventurijn, turquoise, lapis lazuli, amethist.
€ 11,21
€ 12,32