Skin's Restaurant

Skin's Restaurant

Skin's Restaurant - Een dieet voor uw huid

Skin's Restaurant is het eerste gecertificeerde biologische, natuurlijke en veganistische cosmeticamerk dat zich baseert op de nutri-cosmetica van het gastronomische dieet. De uitdrukking "We zijn wat we eten" geldt immers ook voor onze huid, het grootste orgaan van ons lichaam.

Skin's Restaurant heeft een unieke productlijn gecreëerd op basis van de gastronomische expertise van wat gezond en voedzaam is voor de huid. Er worden alleen natuurlijke ingrediënten gebruikt en er is volledige transparantie over de ingrediënten op de verpakking, die overigens 100% recyclebaar is.

Geproduceerd en verpakt in Spanje, met behulp van 100% hernieuwbare groene energie, waardoor een positieve bijdrage wordt geleverd aan het milieu.
ACENE BIO, NATURAL en VEGAN gecertificeerd.

Nieuw
Skin's Restaurant activerende dagcrème BIO 50 ml
Skin's Restaurant Day Cream om de dag vol energie en vitaliteit te beginnen. Met een portie fruit voor alle noodzakelijke vitaminen die de huid nodig heeft om de omgevingsfactoren te bestrijden die de huid aantasten.
€ 22,30
Nieuw
Skin's Restaurant kalmerende nachtcrème BIO 50 ml
Skin's Restaurant Night Cream is ontwikkeld om uw huid te behandelen met de beste nutriënten om uitdroging en verlies van stevigheid tegen te gaan. s Nachts herstellen onze cellen de schade die de opperhuid gedurende de dag heeft opgelopen, waardoor de huidlagen zich vernieuwen. 
€ 22,30
Nieuw
Skin's Restaurant wimperserum BIO 3 ml
Skin's Restaurant Eyelash Growth Serum is een geheel onzichtbaar wimperversterkend serum met een lichte en fluweelzachte textuur. Werkt direct in op de wortel van de wimpers en vergroot de hoeveelheid en het volume van je wimpers, voor een intense en glamoureuze blik.
€ 44,80
Nieuw
Skin's Restaurant solide anti pluis shampoo BIO 45 g
Skin's Restaurant Solid Anti-Frizz Shampoo is een innovatieve, vaste shampoo die je haar en huid zacht maakt en voedt met kokosnoot, pure cacao en ui: natuurvriendelijke en natuurlijke conditioners met een anti-pluiseffect. 
€ 10,70
Nieuw
Skin's Restaurant antioxidant oogcontour crème BIO 15 ml
Skin's Restaurant Eye Contour Cream biedt alle voordelen van de antioxiderende vitaminen van de sinaasappel. Op natuurlijke en ecologische wijze gewonnen om het meest sensitieve deel van ons gezicht te beschermen en te verzorgen.
€ 15,20
Nieuw
Skin's Restaurant multifunctionele olie BIO 30 ml
Skin's Restaurant Multifunctionele olie bevat een mengsel van de beste 11 oliën die intense voeding geven aan zowel je huid als haar. Om je huid op elk moment van de dag te hydrateren.
€ 17,90
Nieuw
Skin's Restaurant regenerend serum BIO 30 ml
Skin's Restaurant Regenererend serum met cannabisolie, om je huid te voeden wanneer ze dat nodig heeft. Dit lichte en zijdezachte serum is gemakkelijk aan te brengen en voorziet de huid van een heerlijk tussendoortje dat onmiddellijk voedt en hydrateert, maar ook revitaliseert en helder maakt.
€ 31,30